Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Adrian W. - ocena nowy temat Wszystko poszło świetnie, profesjonalna i bardzo sympatyczna obsługa. Gorąco...
~Adrian W.
-

ostatnia odp. 8 godzin temu

dodano: 24 października 2025

Anna Maria - ocena nowy temat Profesjonalna pomoc, przemiła obsługa, a co najistotniejsze doskonały...
~Anna Maria
-

ostatnia odp. 1 dzień temu

dodano: 23 października 2025

Aleksandra - ocena nowy temat Doskonały kontakt. Rzetelne i profesjonalne podejście do tematu....
~Aleksandra
-

ostatnia odp. 1 dzień temu

dodano: 23 października 2025

Kacper - ocena nowy temat Polecam, strona wykonana perfekcyjnie, według moich pomysłów i zaleceń.
~Kacper
-

ostatnia odp. 3 dni temu

dodano: 21 października 2025

Wiktor Tkacz - ocena nowy temat Projekt strony został wykonany skrupulatnie zgodnie z moimi wytycznymi, z...
~Wiktor Tkacz
-

ostatnia odp. 6 dni temu

dodano: 17 października 2025

Nowy Horyzont Nieruchomości - ocena Serdecznie polecamy firmę Website Style jako rzetelnego i niezwykle...
~Nowy Horyzont Nieruchomości
1

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 17 października 2025

Magdalena - ocena Dzięki "Tassel" moja firm ma piękną, nowoczesną i zachęcającą do poznania nas...
~Magdalena
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 15 października 2025

Radosław - ocena Skorzystaliśmy z usług firmy getknow z polecenia i rzeczywiście było warto....
~Radosław
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 9 października 2025

Wydawnictwo Podkowa Sp.J. - ocena Solidna i kreatywna firma. Podążająca za nowymi trendami. Pracownicy zawsze...
~Wydawnictwo Podkowa Sp.J.
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 2 października 2025

Aleksandra Kosecka - ocena Jestem bardzo zadowolona z nowej strony. Wykonana profesjonalnie i z...
~Aleksandra Kosecka
-

dodano: 2 października 2025

Marek Palety Kromski - ocena Jestem zadowolony w usługi
~Marek Palety Kromski
-

dodano: 30 września 2025

Izabela - ocena Firma KM Projekt realizowała przygotowanie strony internetowej naszej...
~Izabela
-

dodano: 29 września 2025

Lucyna Szatkowska - ocena Z firmą kmprojekt współpracuje od kilku miesięcy, przy tworzeniu sklepu...
~Lucyna Szatkowska
-

dodano: 28 września 2025

AngelA - ocena Stronę do akceptacji otrzymałam po 10 dniach i był to już kompletny projekt,...
~AngelA
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 23 września 2025

Lukasz Krajewski Żegluga Wiślana - ocena Firma kompleksowo obsłużyła mnie w zakresie zaprojektowania, wykonania i...
~Lukasz Krajewski Żegluga Wiślana
-

dodano: 17 września 2025

Dorota Janiszerwska - ocena Strona www została wykonana doskonale, serdecznie polecam!
~Dorota Janiszerwska
-

dodano: 10 września 2025

Beata Matysiak - ocena Współpraca z firmą tassel była czystą przyjemnością. Już na samym początku...
~Beata Matysiak
-

ostatnia odp. 3 miesiące temu

dodano: 22 lipca 2025

Marcin - ocena Dobrze wykonana strona, dobry kontakt.
~Marcin
-

dodano: 17 lipca 2025

Karol - ocena Super współpraca i konkurencyjne ceny. Zaczeło się niepozornie od konsultacji...
~Karol
-

dodano: 15 lipca 2025

Arletta - ocena Profesjonalne podejście i zaangażowanie ze strony firmy. Wykonanie fachowe,...
~Arletta
-

dodano: 14 lipca 2025

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
1081

968

wątków

do góry