Widok

Prolaktyna- dostinex

Cześć dziewczyny, czy któraś z was ma problemy w Prolaktyna i brała Dostinex? Staram się od jakiegoś czasu o dziecko i niestety nie wychodzi. Cały czas miałam podwyższona prolaktyne ale mam też niedoczynność tarczycy więc wszyscy lekarze mówili że podwyższona prolaktyna jest od tarczycy. Teraz jak powiedziałam że przed i w trakcie okresu zalewam się potem w nocy oraz nie mogę zajdzie w ciążę to dostałam 1/4 tabletki dostinexu raz w tygodniu. Wzięłam właśnie pierwsza dawkę i znowu zalewa mnie pot- czy to możliwe że ta tabletka tak działa? Macie jakieś doświadczenie w problemach z prolaktyna i przyjmowaniu leków?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Daj Dostinexowi czas. Oceń efekty po miesiącu.

Miałam dokładnie to samo. Przyjmowałam 1/4 tabletki raz w tygodniu. Przez prawie 2 lata. Po tym czasie udało się przywrócić jako taki naturalny cykl i zaszłam w ciąże. Ale tez aby zajść w ciąże musiałam brać Clostilbegyt.

Ej ja mam jeszcze niedoczynność tarczycy i trombofilie więc mogę mieć jeszcze problem z utrzymaniem... :-/ zobaczymy co będzie po tym dostinexie :-)

Inne tematy z forum Zdrowie

Łóżkowe problemy u młodego mężczyzny (14 odpowiedzi)

Mam 19 lat, od jakiegoś czasu mam wraz z partnerką łóżkowe problemy. Mamy za sobą seks oralny...

Czy ktos brał tabletki Perfect Bust (6 odpowiedzi)

Czy ktoś moze brał tabletki prefect bust na powiekszanie piersi?

leki robione (14 odpowiedzi)

Dermatolog dał mi receptę na maść robiona ale nigdzie nie mogę kupić, które apteki w Gdyni...

do góry