Widok

Prorektor z gazrurką

Opinie do artykułu: Prorektor z gazrurką.

Czy możliwe jest, że prorektor Wyższej Szkoły Finansów i Rachunkowości w Sopocie pobił bez żadnego powodu kierowcę, który zaparkował samochód za blisko jego auta? Pasażerka skody fabii twierdzi, że prorektor rzucił się na jej kolegę w szale nieuzasadnionej złości. Kanclerz uczelni wydała oświadczenie, w którym informuje, że grono profesorskie jest poruszone incydentem, który zdarzył się tuż przy siedzibie uczelni. Profesor przebywa na zwolnieniu lekarskim, nie chciał z nami ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Żółkiewicz ma problem z agresją

Miałam z nim do czynienia w Akademii Morskiej i jestem przekonana, że wersja zdarzeń tego młodego człowieka jest prawdziwa. Bagatelizowanie i umniejszanie tej sprawy przez Basandowską uważam za skandal. Jestem ciekawa jaki finał miała cała ta sprawa... . Jakim cudem bandyta Żółkiewicz i oszustka Basandowska pracują w dalszym ciągu na uczelni? Czego oni mogą nauczyć tą młodzież?!

przecież ten facet ma nie równo pod sufitem, wie o tym każdy kto miał "przyjemność" byc na jego wykładzie i trochę go posłuchać
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak bic to bic - tak mawiał d-ca ZOMO więc i Skodzie tez a co?

prorektor jest bardzo spokojnym człekiem

dlatego jeszcze potłukł szybę w Skodzie... he,he,he...
Idę znów na browara, a wy jeszcze raz przeczytajcie artykuł...

A kto to jest Paweł Ś.?

Dlaczego wszyscy piszą kto to jest pan Ż, a nikt nie stara się opisać Pawła Ś. Kim jest , co robi, i w jakim środowisku sie obraca.

a ciebie pozdrawiają bałtyckie FLUNDRY

ja też pozdrawiam galluxa i jego chłopaka hłe hłe hłe

Nauka na przyszłość dla Observera

Mam nadzieję, że się czegoś nauczyłeś (jak nie, to przeczytaj jeszcze raz artykuł i komentarze). A inwektyw używają zwykle ci, którzy nie mają żadnych innych argumentów.
Przy okazji pozdrawiam Galluxa "w zasmażce".

Opinia odnośnie artykułu "Prorektor z gazrurką"

Jest to nie prawda iż to prorektor zaatakował Pawła Ś. byłem świadkiem tego zajscia i to wlasnie Paweł Ś. zachowywał się agresywnie z tego co przeczytałem w artykule zauważam stek bzdur wymyślonych chyba w celu poprawienia wizerunku rzekomo zaatrakowanego Pawła Ś.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

spytaj się galluxa, on wszystko wie, więc napewno również i to ile nie będzie tego "rurkowego" doktora inżyniera na uczelni.

the truth is out there

a wiec

prasa szuka sensacji podaje nierzetelne informacje.
KLAMIE!!!
a ma chcemy prawdy a nie sensacji.

widziałem to

Tak się składa że jestem studentm tej szkoły i widziałem końcówkę tego zajścia, nie wiem jak to się zaczeło, i kto tu winę ponosi, ale reporterka się niespisała, a i jej informatorka też nie była do końca szczera. Policja na miejscu zdarzenia była, pan Ż po zajściu wyglądał tak jakby przez pól nocy przesłuchiwało go SB był po prostu zmasakrowany, przyjechało pogotowie i pierwsze co zrobili to wsadzili go do karetki i odjechali na sygnale. Pan Ś natomiast jakby nigdy nic wsiadł do samochodu i odjechał (prowadził), a jedynym znakiem na jego ciele były plamy krwi pozostawione przez rektora na jego koszulce. Dookoła słychać też było głośne wyzwiska, sama pani Domańska krzyczała najgłośniej, a jej język był świetnym przykładem rynsztoka, już wtedy zresztą odgrażała się że ma kontakty w prasie i ona to wszystko nagłośni, jak widać ma je dobre. Pani Ewelinie Boś życzę żeby nikt nie obił jej twarzy tak jak panu Ż., a jej kolega z innego szmatławca nie napisał że Reporterka GW obiła nosem spokojnego przechodnia.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kurna , nie wiedzialem ze w srod profesorow i to wysokich ranga tez sa bandyci :)))) , teraz bedzie sie wykrecac choroba :))) to typowe , jak zwykle :))

co ty EUNUSZKU wiesz o wzwodzie??
czegokolwiek??
wzwód miał ostatnio pies który cie zrobił

gallux, merdam merdam, bo mam czym, a ty masz? tylko nie chwal sie tymi swoimi 12-toma centymetrami w wzwodzie, bo wzbudzisz śmiech na sali

tak czasem bywa...

czytam i czytam te komentarze i mi sie do konca nie chce czytac, ale przeciez ani stopien naukowy ani nic innego nei ma tu do rzeczy, doktorek troche przesadzil, ok, zreszta nei bylo mnie nie wiem jak bylo naprawde, ludzie byli i sa rozni, tylko nie wiem czy ktos pamieta z nim wyklady... bo ja tak, cos na styl :badzcie dobre, dzieci, nie bijcie nei palcie " i takie tam... gdzie to sie podzialo?? eh, sie pogubilam, ale i tak lubie te szkole:)))

Ciekawa jestem, gdyby tak rzeczywiście walnął tego forda, to co? Zabiłby idiota gościa za to? Hmmm, to chyba odchyłki psychiczne, bo czy to ford, czy skoda, czy maluch, ale zawsze to tylko kupa blachy nieporównywalna ze zdrowiem czy życiem ludzkim, chyba, że to moje priorytety szwankują. Znam ból, jak ktoś przywali, bo zdarzyło mi się to nieraz.

Gallux,

nie obrażaj pudli, to bardzo mądre i miłe pieski. A burak z zasmażką...beee, obrzydliwość.
do góry