Widok
Prorektor z gazrurką
Opinie do artykułu: Prorektor z gazrurką.
Czy możliwe jest, że prorektor Wyższej Szkoły Finansów i Rachunkowości w Sopocie pobił bez żadnego powodu kierowcę, który zaparkował samochód za blisko jego auta? Pasażerka skody fabii twierdzi, że prorektor rzucił się na jej kolegę w szale nieuzasadnionej złości. Kanclerz uczelni wydała oświadczenie, w którym informuje, że grono profesorskie jest poruszone incydentem, który zdarzył się tuż przy siedzibie uczelni. Profesor przebywa na zwolnieniu lekarskim, nie chciał z nami ...
Czy możliwe jest, że prorektor Wyższej Szkoły Finansów i Rachunkowości w Sopocie pobił bez żadnego powodu kierowcę, który zaparkował samochód za blisko jego auta? Pasażerka skody fabii twierdzi, że prorektor rzucił się na jej kolegę w szale nieuzasadnionej złości. Kanclerz uczelni wydała oświadczenie, w którym informuje, że grono profesorskie jest poruszone incydentem, który zdarzył się tuż przy siedzibie uczelni. Profesor przebywa na zwolnieniu lekarskim, nie chciał z nami ...
rektor człek zapewne zacny i uczony mąż posiadł wiedzę którą mam i ja
że czasem trzeba przylać gazrurką
jak mówił zdzichu w "dzięciole" : są sprawy, za które bije się w mordę
o gazrurce nie wspominał
jeżeli przy oazji małolatowi spadł zegarek albo łańcuszek to krewki prokurator może kwalifikować czy jako "dziesione z przedłużeniem ręki" czyli napad z rabunkiem z uzyciem niebezpiecznego narzędzia
a wszystko o ryse na mondeo
dobrze, że nie ma trupa:((
że czasem trzeba przylać gazrurką
jak mówił zdzichu w "dzięciole" : są sprawy, za które bije się w mordę
o gazrurce nie wspominał
jeżeli przy oazji małolatowi spadł zegarek albo łańcuszek to krewki prokurator może kwalifikować czy jako "dziesione z przedłużeniem ręki" czyli napad z rabunkiem z uzyciem niebezpiecznego narzędzia
a wszystko o ryse na mondeo
dobrze, że nie ma trupa:((
w kwestii poziomu artykułu
Tak na marginesie to jaki ma związek to zajście z WSFiR? Czy miało miejsce na terenie uczelni? Janusz Ż. jest również pracownikiem WSM, ale o tym jakoś autor nie raczył wspomnieć? A może zauważył, że kwestia miejsca pracy jednak nie jest związana z tematem artykułu? Mowa jest przecież o impulsywnym facecie z rurką i człowieku który rzekomo zarysował mu auto. Dlaczego nie podaje się miejsc pracy ludzi, którzy otrzymali grzywnę, lub wyroki więzienia, a upublicznia się takie dane w przypadku niewyjaśnionego jak do tej pory zajścia. Mam wrażenie, że w biuletynie wyborczym pana Formeli pracują miernoty dziennikarskie nie potrafiące profesjonalnie przekazać informacji bez własnych dodatków. Jest to zwykłe, tanie szukanie sensacji - prorektor! prorektor! - świadczące o zupełnym braku profesjonalizmu pani Broś.
pm: prosty człowiek - prosty komentarz
pm, nie jestem pewien, czy w ogóle wiesz, gdzie WSFiR sie znajduje, nie mówiąc już o znajomości poziomu wykładanych tam przedmiotów. Mogę wręcz niemal z pewnością stwierdzić, że nie masz o nim zielonego pojęcia. Nie wypowiadaj się więc tylko po to, by ukazać swoje biało czarne widzenie świata.
kombatant
tytuł naukowy - doktor. Trochę człowiek przesadził, bo wyposażony, jakby na mecz jechał, to fakt, a za domniemaną rysę na karoserii lać zaraz kogoś pałą.. Z drugiej strony to studentom też puszczają nerwy - przypadek Janosika na PG. Myślę, że to kwestia okoliczności, a przede wszystkim nieco zdystansowanego podejścia do otaczajacych spraw, zamiast desperackich rozwiązań siłowych.
mylicie stopień albo tytuł naukowy z manierami czy kindersztubą
w wieku profesora nabór na studia promował wiejskie dzieci
niejeden działacz polityk czy profesor dzieki temu mógł zdobyć wykształcenie
na szlifowanie manier nie było czasu ani nauczycieli
a kindersztube nabywa się w domu rodzinnym
to czy przepuszcze kobiete czy nie to juz jest nawyk
nawyk wyrobiony głównie przez matke
w wieku profesora nabór na studia promował wiejskie dzieci
niejeden działacz polityk czy profesor dzieki temu mógł zdobyć wykształcenie
na szlifowanie manier nie było czasu ani nauczycieli
a kindersztube nabywa się w domu rodzinnym
to czy przepuszcze kobiete czy nie to juz jest nawyk