Widok

Prorektor z gazrurką

Opinie do artykułu: Prorektor z gazrurką.

Czy możliwe jest, że prorektor Wyższej Szkoły Finansów i Rachunkowości w Sopocie pobił bez żadnego powodu kierowcę, który zaparkował samochód za blisko jego auta? Pasażerka skody fabii twierdzi, że prorektor rzucił się na jej kolegę w szale nieuzasadnionej złości. Kanclerz uczelni wydała oświadczenie, w którym informuje, że grono profesorskie jest poruszone incydentem, który zdarzył się tuż przy siedzibie uczelni. Profesor przebywa na zwolnieniu lekarskim, nie chciał z nami ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

"...Jesteśmy zbulwersowani zarówno tym zdarzeniem, jego przebiegiem, jak i próbą nagłośnienia tej sprawy przez napastnika...."

To typowe odwracanie kota ogonem. Napastnikiem to był Pan niepoczytalny prorektor (aktualnie w psychiatryku ?) i to powinno być jasne, ale najwyraźniej nie dla władz uczelni z którąjest związany... swój swego kryje. A moze reszta jest taka sama ??? Brak najzwyklejszej przyzwoitości widzę i proby głupiego krycia napastnika przez jego pokręconych koleżków...

masz racje ciaptaku drogi
w stanie wojennym
przez noc potrafiono nowobudowany dom ogołocić z dopiero co zainstalowanych grzejników
ja raz znosiłem z 4 pietra kilka zeberek
a cały blok??

no?
kto zakosił cały blok?

Observer

Reprezentujesz poziom zwykłego krzykacza, któremu coś się szepnie, to od razu podchwyci i zacznie drzeć sie pod niebiosa. Przeczytałeś artykuł oparty o wyjaśnienia koleżanki Pawła Ś. i już wyciągasz wnioski na temat całej sytuacji. Odrobina uczciwości nakazuje chociażby wysłuchać wersji obu stron, nie mówiąc o wyjaśnieniu sprawy. A co, jeżeli pan Janusz Ż. wychodząc z uczelni akurat pakował do bagażnika kosztowny sprzęt, wykorzystywany na zajęciach, a Paweł Ś. widząc łatwą okazję zgarnięcia łupu postanowił go zaatakować i ów sprzęt odebrać? Wówczas Janusz Ż. mógł chwycić za gazrurkę w obronie własnej.
Widzisz Observerku, że nie wszystko złoto, co się świeci, a wydawanie osądów na podstawie domysłów to oznaka prostactwa, tak charakterystyczna dla lidera Samoobrony (skądinąd sądząc po poparciu społecznym Polakom bardzo się to podoba)

ponownie 21 letni Paweł Ś.

Swoją drogą nie tak dawno temu Paweł Ś. również 21 letni wjechał swoim samochodem w grupę studentek, podczas wyprzedzania autobusu

http://morena.mojeosiedle.pl/fakt.php?fid=41

To jakieś feralne zestawienie :(( Klątwa jaka, czy co?

mam z tym panem ż. zajecia i uwazam go za palanta, robi na wykladzie szol jednego czlowieka, ostatnio z 3 godz wykladu o informatyce 1,5 godz stekal na temat "dlaczego powinnismy glosowac za wejsciem do ue", pozatym jest chamem, potrafi wejsc do sali gdzie siedzi pelno dziewczyn i 4 facetow i stwierdzic ze dla 4 osob wykladu nie bedzie robil, szkoda ze mu ten koles nie zarysowal naprawde tego forda bo sie ostatnio nim chwalil ze ma tyle koni pod maska i smieszy go, jak studenci na trasie z wejherowa do gdyni probuja go wyprzedzac
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Do nijakiego zllotego

"...(skądinąd sądząc po poparciu społecznym Polakom bardzo się to podoba)..."

Słuchaj zzloty, a może zżółciały - sądząc z twoich wypowiedzi to ty jesteś prostakiem, popierającym takich facecików i to chyba nie z tej Polski...

Ps. złoty tak się pisze analfabeto.

zlloty ?

On nie umie przeczytać opinii do końca, ani zinterpretować poprawnie faktów (za niski IQ) - tak więc nie przejowała bym się tym wcale ;-))))))

ja tu widze niezłą kolekcje na potencjalnych
rektorów z gazrurką :))
tym bardziej nie dziwmy sie bohaterowi artykułu

Zlloty coś jeszcze...

"Mężczyzna podbiegł do naszego kolegi i krzyknął: Zobacz gnoju, co zrobiłeś z moim samochodem! "

Wyraźnie jest napisane co krzyczał twoj ulubiony funfel i co było powodem użycia gazrurki niedowidzący/nierozumiejący zlloty jak juz wcześniej kolezanka jakas wspomniala...

Rozumiem, że i ciebie nerwy poniosły...

obserwer
spokojnie
to jest wersja pawła Ś
na razie są dwie sprawy i dwa dochodzenia
jeden hospitalizowany drugi podrapany
sprawa jest rozwojowa
będą pozwy cywilne
papugi tez ludzie i muszą coś zarobić

gallux

idę na browara.... gdzie w Sopocie można dobrze i w ludzkich warunkach ? Acha prosiłbym bez prorektorów i ich papug jakieś spoko miejce. Pozdrawiam.

do observera

Widzę, że inni już próbowali ci wyjaśnić to, czego nie zrozumiałeś czytając moją wypowiedź, więc nie będę się powtarzał. Poza tym "Zlloty" to nazwa własna, a nie przymiotnik, więc po pierwsze - pisane z wielkiej litery, po drugie - pisownia taka, jaka mi pasuje. Tak samo jakbym się przyczepił do ciebie, że nie pisze się "observer", tylko "obserwator".

ja polecam wszystkie puby kawiareton languige na fiszera pułaskiego i bema
na bema jest nówka "mandarynka"
tłok
znaczy popularna od razu

0.5 l zdaje sie 4 złote "lecha"
masz też na rogu bema i monciaka "błekitnego pudla albo hermana"
mozna sobie z ogródka popatrzyc na stonke jak człapie do mola

Gazrurka?

Ja sadze, ze uzycie narzedzia profesjonalnego - palki teleskopowej (do kupienia w Militaria - Sopot 17 zł) było spowodowane podejsciem humanitarnym. Przy warunkach fizycznych wspomnianego w artykole czlowieka konfrontacja bezposrednia moglaby sie skonczyc powaznymi obrazeniami, a taka palka mozna najwyzej since porobic.

gallux

blekitny pudel to nora.
kelnerki zamiast limonetki wrzucaja do drikow cytryne, a z trunkow na stanie maja tylko po pol flaszki.
mOze by lody zaczeli krecic takich chyba juz nie ma a rynrk jest.

w niedziele mam odwolane zajecia z ż. niezle sie musial ta gasrurka puknac :)

Dzięki galluxie.

Napewno skorzystam.

Dr Ż. zawsze był nerwowym człowiekiem

spytajcie tych którzy musieli słuchać jego wykładów
do góry