Widok

Prorektor z gazrurką

Opinie do artykułu: Prorektor z gazrurką.

Czy możliwe jest, że prorektor Wyższej Szkoły Finansów i Rachunkowości w Sopocie pobił bez żadnego powodu kierowcę, który zaparkował samochód za blisko jego auta? Pasażerka skody fabii twierdzi, że prorektor rzucił się na jej kolegę w szale nieuzasadnionej złości. Kanclerz uczelni wydała oświadczenie, w którym informuje, że grono profesorskie jest poruszone incydentem, który zdarzył się tuż przy siedzibie uczelni. Profesor przebywa na zwolnieniu lekarskim, nie chciał z nami ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

A kto to jest Paweł Ś.?

Dlaczego wszyscy piszą kto to jest pan Ż, a nikt nie stara się opisać Pawła Ś. Kim jest , co robi, i w jakim środowisku sie obraca.

prorektor jest bardzo spokojnym człekiem

dlatego jeszcze potłukł szybę w Skodzie... he,he,he...
Idę znów na browara, a wy jeszcze raz przeczytajcie artykuł...

Jak bic to bic - tak mawiał d-ca ZOMO więc i Skodzie tez a co?

przecież ten facet ma nie równo pod sufitem, wie o tym każdy kto miał "przyjemność" byc na jego wykładzie i trochę go posłuchać
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Żółkiewicz ma problem z agresją

Miałam z nim do czynienia w Akademii Morskiej i jestem przekonana, że wersja zdarzeń tego młodego człowieka jest prawdziwa. Bagatelizowanie i umniejszanie tej sprawy przez Basandowską uważam za skandal. Jestem ciekawa jaki finał miała cała ta sprawa... . Jakim cudem bandyta Żółkiewicz i oszustka Basandowska pracują w dalszym ciągu na uczelni? Czego oni mogą nauczyć tą młodzież?!
do góry