Widok
Prośba do mieszkańców Banina i okolic
Szanowni Państwo,
Kilka dni temu zaginęła nam kotka. Była wychowywana ze swoją siostrą, która umiera z tęsknoty. Nie ukrywam, że jest to sytuacja trudna również dla nas a w szczególności dla naszych dzieci.
Stad ogromna prośba byście zetknęli Państwo do sowich ogrodów i piwnic, w zakamarki i zaułki bo prawdopodobnie kicia zaszyła się gdzieś tam i boi się wyjść.
Jest całkowicie biała, ma 8 miesięcy. Jest bardzo łagodna i nieco wycofana. Wabi się Salma.
Z góry dziękuję za pomoc i przepraszam za dublowanie wpisu.
Kilka dni temu zaginęła nam kotka. Była wychowywana ze swoją siostrą, która umiera z tęsknoty. Nie ukrywam, że jest to sytuacja trudna również dla nas a w szczególności dla naszych dzieci.
Stad ogromna prośba byście zetknęli Państwo do sowich ogrodów i piwnic, w zakamarki i zaułki bo prawdopodobnie kicia zaszyła się gdzieś tam i boi się wyjść.
Jest całkowicie biała, ma 8 miesięcy. Jest bardzo łagodna i nieco wycofana. Wabi się Salma.
Z góry dziękuję za pomoc i przepraszam za dublowanie wpisu.
Człowiek grzecznie prosi o pomoc W znalezieniu kota a takie wstrętne ludziska pisza takie komentarze ,żałosne naprawdę.Smieja się z ludzi z szeregów a sami zachowując się w ten sposób i wysmiewajac innych pokazują jakimi są prostakami!!!! ( zapewne nie mieszkajcymi w szeregu tylko w domu wolnostojącym i dzięki temu uważają się za kogoś lepszego )zalosni zakompleksieni ludzie !!!
Przestańcie pie...... farmazony. Kto dzieli na lepszych czy gorszych??? . Napisałem, że ja bym nie kupił mieszkania w szeregu. Nie dlatego, że mieszka tam patologia, bo to jest nie prawda, tylko dlatego, że panuje tam (np ul Źródlana) totalny bałagan przed wejściem do domu, jak i malutenkich ogródkach. Napisałem, że mieszkańcy tolerują wolną amerykankę czyli róbta co chceta. Pozdrawiam mieszkańców w szeregowcach.