Widok

Prośba do mieszkańców Banina i okolic

Szanowni Państwo,
Kilka dni temu zaginęła nam kotka. Była wychowywana ze swoją siostrą, która umiera z tęsknoty. Nie ukrywam, że jest to sytuacja trudna również dla nas a w szczególności dla naszych dzieci.
Stad ogromna prośba byście zetknęli Państwo do sowich ogrodów i piwnic, w zakamarki i zaułki bo prawdopodobnie kicia zaszyła się gdzieś tam i boi się wyjść.
Jest całkowicie biała, ma 8 miesięcy. Jest bardzo łagodna i nieco wycofana. Wabi się Salma.

Z góry dziękuję za pomoc i przepraszam za dublowanie wpisu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Dodam, że na znalazcę czeka nagroda!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

piwnice, w szeregowiej wiosce, dobry żart :D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8

a jak mam naocznie rozpoznać, czy ma 8 miesięcy ? :D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7

Wystarczy, że naocznie rozpozna pan, że jest biała.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1
Życzę znalezienia kotka. A w jakich okolicach zaginęła? ( cześć Banina)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
ul. Miodowa, ale kicia może być równie dobrze przy Księżycowej, Rolniczej, Pszennej, Bajecznej,
Dziękuję za wsparcie!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Trzeba dzwonić po rutkowskiego
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 11

Człowiek grzecznie prosi o pomoc W znalezieniu kota a takie wstrętne ludziska pisza takie komentarze ,żałosne naprawdę.Smieja się z ludzi z szeregów a sami zachowując się w ten sposób i wysmiewajac innych pokazują jakimi są prostakami!!!! ( zapewne nie mieszkajcymi w szeregu tylko w domu wolnostojącym i dzięki temu uważają się za kogoś lepszego )zalosni zakompleksieni ludzie !!!
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

Uważam, że temu burakowi co proponuje rutkowskiego, potrzebny jest psychiatra,ma pianę na py... , bo to totalny cham, i nie mieszka w domu wolnostojącym a szeregowcu. Życzę i wierzę, że kotka do Was wróci.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Spokojnie, nie nakręcamy się. Wierzę, że nawet ten ktoś od rutkowskiego da znać jeżeli zobaczy gdzieś naszą kotkę.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

..a jak mieszka w szeregowcu to jest gorszy ?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Właśnie o to chodzi ,że ciągle obraża się ludzi mieszkających w szeregach A tak.naprawde to w czym oni są gorsi od ludzi mieszkających w domach wolnostojacych??,myślę że mają dużo więcej kultury od tych wszystkich co.im wiecznie wytykaja gdzie mieszkają i ich obrażają
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Przestańcie pie...... farmazony. Kto dzieli na lepszych czy gorszych??? . Napisałem, że ja bym nie kupił mieszkania w szeregu. Nie dlatego, że mieszka tam patologia, bo to jest nie prawda, tylko dlatego, że panuje tam (np ul Źródlana) totalny bałagan przed wejściem do domu, jak i malutenkich ogródkach. Napisałem, że mieszkańcy tolerują wolną amerykankę czyli róbta co chceta. Pozdrawiam mieszkańców w szeregowcach.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Kotek pewnie już zjedzony. Kupcie se nowego.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 7
Trzoda jest w oborze, Won!!!.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Biedny kot, wrócił do nie ogarniętych właścicieli. Jak historia się powtórzy to zgłaszam do otoz Animals.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

Heniu,
lepiej milczeć i sprawiać wrażenie i**oty, niż odezwać się rozwiewając wszelką wątpliwość.
A przy okazji "nie" z przymiotnikami piszemy razem. Ech...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Kotka odnaleziona. Proszę o zamknięcie wątku.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

kogo prosisz ? to nie jest forum phpbb z 2005 roku :P tu nie ma zamykania wątków.

ale sukces, że po tylu dniach znaleziono kota
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jest zamykanie wątków, jest ;).
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kota se zamknij. Raz a porządnie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

A tyle się naszukalem ile tej nagrody było bo dwa dni chodziłem dwie dniówki straciłem urlop a ktoś inny zgarbił szmal Nieładnie jekas rekompensata się nalezy
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Super. Cieszę się ze szczęśliwego zakończenia tej przykrej przygody. Ja nie miałem tyle szczęścia, kotka - też biała - nie wróciła. A przy okazji mieliśmy sposobność poznać tzw. życzliwość sąsiedzką.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie ma co zamykać , wychodzący - pewnie znowu smagnie gdzies
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Banino

Terma Sp. z o.o. (8 odpowiedzi)

Witam :) Przyjmę każdą opinię na temat pracy w Terma Sp. z o.o. (producent m.in grzejników) na...

Fotowoltaika problem (47 odpowiedzi)

Witam mam instalacje od 2 lat z tego co widzę w słoneczny dzień invertery siadają bo są za...

Ozonowanie domu (14 odpowiedzi)

Witam wszystkich.Moje dziecko ma alergię i lekarz doradził mi aby co jakiś czas przeprowadzać...

do góry