Widok

Prośba o opinię

Wesele Temat dostępny też na forum:
Niedługo mam ślub w Katedrze Oliwskiej. Moze ktoś z Forumowiczów ma albo miał slub w tym samym miejscu i może podzielić się swoimi dosiwaczeniami? Bardzo dziękuję Tofi
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja słyszałem, że kto bierze ślub właśnie tam to po 5ciu latach się rozwodzi
Bardzo głęboka opinia.A ja słyszałam, że jak ktoś takie bzdury wygaduje to nigdy szczęśliwy nie będzie. Człowieku tu ludzie szukają pomocy i dobrej rady, a nie głupot. Nie masz co robić i się nudzisz to zdejmij ubranie i go popilnuj!
Och- masz rację. Chciałabym twarzyczkę tej istoty zobaczyć!!! Ja bym jej znalazła zajęcie. A tak ogólnie sama Katedra Oliwska ma w sobie to coś, że każdy ślub jest w niej piękny. mam znajomych którzy brali tam ślub 6 lat temu- nadal są oczywiście razem i się bardzo kochają, wspominając ten dzień do dziś z łezką w oku!!! ale to od Ciebie Tofi zależy jak to wszystko będzie przebiegało bo sami musimy spełniać swoje marzeniaktóre nosimy w serduszkach. życzę dużo optymizmu i napewno będzie to przepiękny ślub- zrób wszystko, aby taki był. Trzymam kciuki. pa
Dziękuję bardzo za miłe słowa Viki Pozdrawiam Tofi
Cześć!
osobiście nie miałam tam ślubu,ale czytałam tu kiedys na forum,żeby uważać na PREZENTY!!! Tzn.Podczas składania życzeń pilnujcie samochodu do którego wkładacie prezenty i pieniądze,bo komuś kiedyś wszystko ukradli w ciagu kilku minut.Ludzie się nie znają,samochód otwarty...
To tylko małe ostrzezenie,żeby miec głowę na karku!! A tak w ogóle,jeżeli dobrze rozeznałaś czy z tą osobą chcesz być do końca życia(przez najbliższe może 50 lat) to na pewno wszystko będzie dobrze!
Pozdrawiam

Inne tematy z forum Wesele bez ogłoszeń

Dj Waldzior (6 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...

Łazienka (44 odpowiedzi)

Dziewczyny jestem na etapie kupna kafli do lazienki ale nie wiem na jakie sie zdecydowac. Prosze...

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (215 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

do góry