Widok
Och- masz rację. Chciałabym twarzyczkę tej istoty zobaczyć!!! Ja bym jej znalazła zajęcie. A tak ogólnie sama Katedra Oliwska ma w sobie to coś, że każdy ślub jest w niej piękny. mam znajomych którzy brali tam ślub 6 lat temu- nadal są oczywiście razem i się bardzo kochają, wspominając ten dzień do dziś z łezką w oku!!! ale to od Ciebie Tofi zależy jak to wszystko będzie przebiegało bo sami musimy spełniać swoje marzeniaktóre nosimy w serduszkach. życzę dużo optymizmu i napewno będzie to przepiękny ślub- zrób wszystko, aby taki był. Trzymam kciuki. pa
Cześć!
osobiście nie miałam tam ślubu,ale czytałam tu kiedys na forum,żeby uważać na PREZENTY!!! Tzn.Podczas składania życzeń pilnujcie samochodu do którego wkładacie prezenty i pieniądze,bo komuś kiedyś wszystko ukradli w ciagu kilku minut.Ludzie się nie znają,samochód otwarty...
To tylko małe ostrzezenie,żeby miec głowę na karku!! A tak w ogóle,jeżeli dobrze rozeznałaś czy z tą osobą chcesz być do końca życia(przez najbliższe może 50 lat) to na pewno wszystko będzie dobrze!
Pozdrawiam
osobiście nie miałam tam ślubu,ale czytałam tu kiedys na forum,żeby uważać na PREZENTY!!! Tzn.Podczas składania życzeń pilnujcie samochodu do którego wkładacie prezenty i pieniądze,bo komuś kiedyś wszystko ukradli w ciagu kilku minut.Ludzie się nie znają,samochód otwarty...
To tylko małe ostrzezenie,żeby miec głowę na karku!! A tak w ogóle,jeżeli dobrze rozeznałaś czy z tą osobą chcesz być do końca życia(przez najbliższe może 50 lat) to na pewno wszystko będzie dobrze!
Pozdrawiam