Widok
Prośba o pomoc!!! Album ze zdjęciami ślubnymi na prezent-dedykacja TAK czy NIE?
Robię prezent szwagierce. Chciałabym podarować szwagierce na prezent ślubny album ze zdjęciami ślubnymi. Moja siostra robiła zdjęcia na jej ślubie (tylko kościół bez zdjęć plenerowych, ponieważ był to skromny ślub) i zastanawiam się czy warto umiescić dedykację np na pierwszej stronie albumu, czy raczej sobie darować?
Jeśli macie jakieś pomysły napiście.
Z góry dziękuję:)
Jeśli macie jakieś pomysły napiście.
Z góry dziękuję:)
A ja kiedyś zrobiłam coś takiego :) Podczas ślubu i wesela obskakiwałam parę młodą i wszystkich z moją cyfrówką, a potem wybrałam kilkadziesiąt najlepszych zdjęć, wywołałam i wraz z koleżanką zrobiłyśmy album. Nawet nie wiecie jaka to frajda!! My postanowiłyśmy potraktować to pół żartem pół serio- album i zdjęcia były piękne, ale my powstawiałyśmy pod każdym zdjęciem jakiś cytat lub wierszyk i ozdobiłyśmy to różnymi obrazkami.. Efekt był bombowy! A na pierwszej stronie nie robiłyśmy dedykacji, tylko wybrałyśmy najbardziej urocze zdjęcie pary młodej, masę serduszek, piękny cytat i datę ślubu. Na ostatniej stronie za to był tekst "to jeszcze nie koniec.. to dopiero początek" :) Wkleiłyśmy tam też jedno z zaproszeń ślubnych. Album był podzielony na Wieczór panieński, polter abend, ślub i wesele :) Mogę wysłać jakieś fotki, bo zrobiłam :)
Myślę, że można dodać dedykację, wtedy prezent będzie nieco bardziej osobisty i wyjątkowy. Jeżeli chodzi o albumy ślubne, to ciekawym pomysłem jest kupno tradycyjnego albumu do wklejania np.. tutaj: https://www.albumyfoto.pl/ i udekorowanie go samodzielnie według uznania.