Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Anna P - ocena nowy temat Miałam przyjemność współpracować z biurem nieruchomości Prosperity Home przy...
~Anna P
-

ostatnia odp. 23 godziny temu

dodano: 27 listopada 2024

Anna P - ocena nowy temat Miałam przyjemność współpracować z biurem nieruchomości Prosperity Home przy...
~Anna P
-

ostatnia odp. 23 godziny temu

dodano: 27 listopada 2024

robert - ocena nowy temat Sprzedawałem mieszkanie w Redzie, a od wielu lat na stale mieszkam za...
~robert
1

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 23 listopada 2024

Monika Chylak - ocena nowy temat Biuro godne polecenia jeśli chodzi o temat nieruchomości.Agentka Pani Monika...
~Monika Chylak
1

ostatnia odp. 5 dni temu

dodano: 15 listopada 2024

Mariusz - ocena nowy temat Szanowna Pani Moniko, Chciałbym podzielić się opinią dotyczącą naszej...
~Mariusz
1

ostatnia odp. 5 dni temu

dodano: 12 listopada 2024

Maria - ocena nowy temat Pełen profesjonalizm, fachowe wyczucie i ocena klienta . Polecam panią Monikę.
~Maria
1

ostatnia odp. 5 dni temu

dodano: 10 listopada 2024

Izabela Borowska - ocena nowy temat Profesjonalizm, doświadczenie, świetna współpraca. Gorąco polecam!!! Pani...
~Izabela Borowska
1

ostatnia odp. 5 dni temu

dodano: 4 września 2024

Wojciech - ocena nowy temat Na początku ilość dokumentów i cały proces zakupu nieruchomości bardzo mnie...
~Wojciech
1

ostatnia odp. 5 dni temu

dodano: 22 sierpnia 2024

Małgorzata Gałkowska - ocena nowy temat Bardzo polecam współpracę z panią Moniką. Bardzo profesjonalna, rzetelna i...
~Małgorzata Gałkowska
1

ostatnia odp. 5 dni temu

dodano: 3 sierpnia 2024

Danuta - ocena nowy temat Polecam współprace z pośredniczką Panią Moniką Warpas, sprzedała naszą...
~Danuta
1

ostatnia odp. 5 dni temu

dodano: 29 lipca 2024

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry