Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
magda - ocena jedna z pierwszych kwiaciarni w Gdansku, ktora przygotowywala na prawde...
~magda
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 10 maja 2024

Beata - ocena Ładne kwiaty mają, ale ceny też nie małe.
~Beata
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 10 maja 2024

Steven Baker English Mentors - opinia wątek zamknięty Beautiful flowers, great service, good communication, very fast, I highly...
~Steven Baker English Mentors
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 5 sierpnia 2022

Sara - opinia wątek zamknięty Polecam ! Miła i profesjonalna obsługa, duży asortyment i również duży wybór...
~Sara
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 5 marca 2021

Madzia - opinia wątek zamknięty Bardzo ładne kwiatki i super wystrój
~Madzia
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 8 lipca 2020

słabo wątek zamknięty kupuje tam kwiaty od paru lat, natomiast dzisiaj wybór był tragiczny. Przy...
~Max
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 4 marca 2018

Kwiaciarnia zabawa czy biznes? | - Forumkwiatowe.pl wątek zamknięty Pan Prosta Forma to sprzedaje Kwiaty 2 tygodniowe ,proszę podjechać do...
JerzyBo
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 20 maja 2016

Popieram byłem super wątek zamknięty Lepiej samemu sie przekonac
~Jan
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 19 kwietnia 2016

A ja polecam !!! Polecam wątek zamknięty Cudowne klimatyczne i pełne woni miejsce .Rewelacyjna obsługa a o tego kwiaty...
~Anna
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 19 kwietnia 2016

Fantastyczna obsługa wątek zamknięty A brunetka o boskich oczach to..... Merci:)
~Sławek
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 8 sierpnia 2014

Super wątek zamknięty pelen profesjonalizm, swietne robione bukiety, swieze kwiaty ktore dlugo...
~mmm
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 26 maja 2014

magiczne miejsce :))) wątek zamknięty Super pomysły pracowników i ogromna ilość kwiatów dają razem fantastyczny...
~paula
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 1 sierpnia 2013

Tam pracują prawdziwi artyści, czarodzieje być może z kosmosu. wątek zamknięty Jako uczennica szkoły florystycznej miałam szczęście odbyć w kwiaciarni...
~Elżbieta Jabłońska
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 25 maja 2013

Strzał w dziesiątkę wątek zamknięty Kupowanie kwiatóww tej kwiaciarni sprawia mi wiele radości. Zawsze są...
~Aneta
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 11 marca 2013

Indywidualne podejście do potrzeb klienta wątek zamknięty Pomimo dziwnych opinii (chyba głównie konkurencji) w pełni polecam...
~Stali klienci
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 23 sierpnia 2012

Super wątek zamknięty Naprawdę wyjątkowa kwiaciarnia. Bardzo wysoka jakość obsługi i zawsze piękne...
~klient
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 9 maja 2012

Piękne... wątek zamknięty Zamówiłam dwa bukiety dla Pary Młodej. Zgodnie z życzeniem Pan, u którego...
~Dominika
1

dodano: 26 czerwca 2011

polecam wszystkim te trzy kwiaciarnie wątek zamknięty Pewnie Pan Maciek( bardzo ładne kompozycje robi ) , ja zawsze jestem...
~Tyszkiewicz Suknie Ślubne
-

dodano: 29 lutego 2012

fachowo wątek zamknięty Dzięki doskonałemu fachowcowi,który potrafił przedstawić i nakreślić mi swoją...
~Anna
1

dodano: 18 listopada 2011

strona internetowa wątek zamknięty Jeżeli już robicie nową stronę internetową to moglibyście nie ściągać od...
~luna
-

dodano: 1 września 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
33

27

wątków

do góry