Widok
Prosta, krótka suknia ślubna - gdzie?
Dziewczyny,
pomocy :)
Rozglądam się powoli za suknią ślubną. Nie chcę typowej długiej i strojnej sukni i okazuje się że to nie lada wyzwanie...
Zależy mi na sukience 1) możliwie prostej, bez żadnych niepotrzebnych zdobień 2) rozkloszowanej, do kolan (!) 3) z zabudowaną górą i względnie zakrytymi plecami.
Jeśli któraś z Was szukając swojej wymarzonej trafiła na coś spełniającego powyższe kryteria, będę wdzięczna za cynk :) A może ktoś z Was ma podobną i planuje odsprzedać?
pomocy :)
Rozglądam się powoli za suknią ślubną. Nie chcę typowej długiej i strojnej sukni i okazuje się że to nie lada wyzwanie...
Zależy mi na sukience 1) możliwie prostej, bez żadnych niepotrzebnych zdobień 2) rozkloszowanej, do kolan (!) 3) z zabudowaną górą i względnie zakrytymi plecami.
Jeśli któraś z Was szukając swojej wymarzonej trafiła na coś spełniającego powyższe kryteria, będę wdzięczna za cynk :) A może ktoś z Was ma podobną i planuje odsprzedać?
http://allegro.pl/zwiewna-asymetryczna-rozkloszowana-sukienka-p921-i6333169193.html
Taką białą sukienkę planuję zakupić na poprawiny,
Taką białą sukienkę planuję zakupić na poprawiny,
Ślubujemy 29.04.2017
http://www.veaul.com/pl/suknie-slubne-krotkie-c12
Pewnie coś w tym stylu byś chciała?
Pewnie coś w tym stylu byś chciała?
Witaj, moja przyjaciółka wkrótce wychodzi za mąż, mam być jej świadkową. Upatrzyła sobie w salonie Elizabeth Passion w Gdyni taką:
http://www.elizabethpassion.com/suknie-slubne/new-collection-2017/e-3525
Może akurat wpadnie Tobie w oko? :) To jest suknia z najnowszej kolekcji, ale wiem, że mają też wiele krótkich modeli z lat wcześniejszych.
Dodam od siebie, że sama kupowałam swoją suknię ślubną właśnie w tym salonie i byłam bardzo zadowolona i z obsługi, i z realizacji.
http://www.elizabethpassion.com/suknie-slubne/new-collection-2017/e-3525
Może akurat wpadnie Tobie w oko? :) To jest suknia z najnowszej kolekcji, ale wiem, że mają też wiele krótkich modeli z lat wcześniejszych.
Dodam od siebie, że sama kupowałam swoją suknię ślubną właśnie w tym salonie i byłam bardzo zadowolona i z obsługi, i z realizacji.
Mnie też od razu zachwyciły, do tego stopnia, że pierwsza, jaką w ogóle przymierzałam, była idealna i już nie szukałam dalej, nawet nie zajrzałam do innych salonów ;-) Z tym że ja miałam tradycyjną, długą. Ale też lekką i zwiewną, żadnej "bezy". Zero halek, kół, błyskotek i zbędnych d*pereli. Chyba bym w niej utonęła, poza tym uważam, że powinno być widać przede wszystkim Pannę Młodą w sukni, a nie samą suknię i to, co się na niej świeci :D
Co do Twojego pytania, ceny krótkich sukienek zaczynają się bodajże od 900 zł, w zależności od modelu i roku produkcji. Modele z lat wcześniejszych pewnie są w promocyjnych cenach, ale musiałabyś dopytać :) Jedna z koleżanek mówiła mi, że też kupiła tam krótką sukienkę i zapłaciła 999 zł. W każdym razie sam salon bardzo polecam, obsługa bardzo miła i kompetentna, super doradza i przede wszystkim niczego nie wciska na siłę.
Powodzenia w poszukiwaniu Tej Wymarzonej :)
Co do Twojego pytania, ceny krótkich sukienek zaczynają się bodajże od 900 zł, w zależności od modelu i roku produkcji. Modele z lat wcześniejszych pewnie są w promocyjnych cenach, ale musiałabyś dopytać :) Jedna z koleżanek mówiła mi, że też kupiła tam krótką sukienkę i zapłaciła 999 zł. W każdym razie sam salon bardzo polecam, obsługa bardzo miła i kompetentna, super doradza i przede wszystkim niczego nie wciska na siłę.
Powodzenia w poszukiwaniu Tej Wymarzonej :)
Dlaczego tak uważasz? Nie mam powodu, żeby nachalnie promować jakąkolwiek firmę. Dzielę się swoimi odczuciami jako osoba, która przygotowując się do własnego ślubu doświadczyła naocznie tego, co opisała powyżej. Nie tylko w tym wątku zresztą. Sama korzystałam z wielu cennych rad Forumowiczek, gdy szykowałam się na swój ślub. Teraz polecam to, co przeze mnie SPRAWDZONE. A tak na marginesie, "dobry towar reklamy nie potrzebuje". Kto będzie chciał, pojedzie i sprawdzi. Dziewczyna zadała na forum pytanie. Odpowiedziałam jej w dobrej wierze, żeby pomóc. Więc proszę nie siej niepotrzebnego hejtu. Pozdrawiam i mniej jadu życzę ;-)