Widok

Prostowanie przegrody nosowej

Hej dostałam skierowanie na zabieg prostowania przegrody nosowej, czy możecie powiedzieć jakie macie doświadczenia z tym zabiegiem w przypadku leczenia na NFZ ? Polecacie jakiś szpital w Trójmieście lub okolicy ? ma może robiliście ten zabieg prywatnie (chodzi mi tylko o prostowanie przegrody nie potrzebuję korekcji nosa) jak wyglądało to cenowo ?

Z gory dziękuję za pomoc
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

N lat temu miałem mieć prostowaną przegrodę nosową. Po rozmowach z kilkoma znajomymi lekarzami. zrezygnowałem.
Typowa opinia: "jeśli nie przeszkadza ci to w normalnym życiu, to po co? To jednak jest operacja chirurgiczna, w której coś może pójść nie tak. Mogą być powikłania, czasami poważne. A nawet bez powikłań jest to przez jakiś czas spory dyskomfort"

U mnie akurat utrudnia zycie :/ nocne duszosci, wieczne bole glowy, problemy z zatokami

Inne tematy z forum Zdrowie

Przedwczesny wytrysk u niego (9 odpowiedzi)

Proszę pomozcie mi ponieważ mój związek rozpada się przez kiepski seks. A w zasadzie przez jego...

okulista dzieciecy w gdansku na nfz (3 odpowiedzi)

Witam, jak w temacie poszukuje okulisty dla 3 miesiecznego synka. Sprawa jest dosc pilna, bo juz...

rehabilitacja NFZ (20 odpowiedzi)

czy ktoś się orientuje, czy gdziekolwiek w Trójmieście jest szansa na rehabilitację z NFZ ?

do góry