Widok

Prostytutka

A czy nie ma żon, które nie kochają a do łóżka dopuszczają tylko jak chcą kasę ? Prostytutka też ma serce...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5
KIM, rozwiń temat.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Mikronezja chcesz żeby kim Ci napisał co prostytutka ma poza sercem?
Dostał wypłatę,a żona futro z wiewiórek na zimę chce;-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Z wiewiórek? okrutny jesteś;/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wiewióry są pod ochroną także spoko Graszka :)
W takim razie niczym się od prostytutki nie różni, tak samo oddaje swoje ciało dla korzyści materialnych.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
W pewnym sensie wszycy jesteśmy prostytutkami kupczącym innym aspektem swojego jestestwa.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
to takie czcze gadanie, niektóre kobiety w małżeństawch widzą tylko kasę i wcale nie mają tego sobie za złe, wręcz przeciwnie, są też i takie którym mąż jest w niepotrzebny a d*pczą się dla sportu z kim popadnie, nie wiem które z nich lepsze a które gorsze. Za to prostytutka uprawia swój zawód, nikogo nie zdradza, nikomu nie szkodzi, po prostu zarabia uczciwie na życie
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5
"po prostu zarabia uczciwie na życie" - i tak to sobie tłumacz ;)
Na swoje. A potem szuka "chętnego" by założyć rodzinę i mieć dziecko.
Ba. Ale z kim ? ;)
Co jeden to były klient.....
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2
"Co jeden to były klient."
Ja nie,a Ty?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ex, no i myślisz, że taka była prostytutka fizycznie i psychicznie jest zdolna do tego by mieć dziecko?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
Graszka, a wiesz ile czynnych prostytutek ma dzieci? :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Wiem że mają dzieci, wiem nawet że matki z córkami niektóre razem pracuja:-))))
dobre matki nie?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
hahaha dla mnie to jakiś kosmos, nie ogarniam :D
ale cóż ja tam wiem o życiu...? ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
O tym, że matki wciągają córki w to bagno wiem od pielęgniarki szkolnej z wieloletnią praktyką...takie życie K.a:-(
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
Cóż, mało to córek nauczycielek zostaje nauczycielkami? Jak ktoś nie wie jaką drogę w życiu obrać, to wybiera taka jaką szli rodzice, nawet gdy średnio mu sie to podoba... bo to jest jedyny znany mu wzorzec postępowania. Odnośnie wątpliwości co do posiadania dzieci ... hmm .. nigdy nie byłem zbyt dobry z biologii ale o ile dobrze pamiętam, to ilość stosunków oraz partnerów seksualnych ma mały wpływ na posidanie dzieci, zresztą większość małżeństw w przerwie miedzy jednym a drugim dzieckiem też w celibacie nie żyją. Ja już mam troszke lat i troszkę w życiu widziałem, znam osobiście kilka pań które od prostytutek różnią sie tylko tym, ze za seks kasy nie brały a dziś są idealnymi żonami dla swoich wybrańców ;). Niestety spora część płci brzydkiej (zwłaszcza ta bardzo ..) przymknie oko na wszystko, byle mieć tak ładną żonę i która go nawet lubi ....
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
@Graszka
Nie stresuj się - to takie sobie luźne obserwacje :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
k.a. to nie kosmos wypraszam sobie ;(
K.a.....to nie kosmos,to patologia:(
no w sensie, ze nieznany mi teren i zdaje sie być nie do odkrycia :) Kosmitka sorry;):D nie Twoją część kosmosu miałam na myśli :D
do góry