Widok

Prostytutka

A czy nie ma żon, które nie kochają a do łóżka dopuszczają tylko jak chcą kasę ? Prostytutka też ma serce...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5
Nie, nie lubią seksu, ale lubią profity z tym związane. Szkodzą normom moralnym i etycznym, a ich "praca" to proceder. Choć to najstarszy "zawód" świata, to jednak w sposób podły bazuje na męskich, niskich instynktach i pokusach. Nie ma pokus, nie ma zdrady. Ale to temat rzeka.

Niemniej jednak prostytutki są moralnie i etycznie chrome kobiety, które mają tak pokrętny system wartości, że trudno je oceniać w kategoriach ogólnie przyjętych norm społecznych. Po prostu to margines i tyle.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Emocje jak na grzybach. Wciaga. Nie usne chyba..
chlopcy nie lepiej wlac sonie po mordzie. Podac raczki. Zachowac sie jwk mezczyzni?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ale to zupelnie nie o to chodzi. Kobieta prowadzaca dom zapierdziela jak kotorek. Wiem po sobie. Ja mam czas na kawe o 21 jak dzieci spia. I dla niektorych to dziwne ale lubie wtedy wylaczyc tv radio i poprzegladac strony w ciszy. Wracajac do tematu. Chodzi o zdrowe panienki ktore zyja kosmetyczkami kolezankami zakupami za kase meza. Jesli obu stronom to pasuje to ok. Uczciwy uklad. Ale nie porownujmy wolnej kobiety do matki 2-3 dziefi ogarniajacych caly burdello;-) kazda z nas wie co to za harowa. I jeszcze skladek nam nie placa chamy jedne;-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
A jeszcze innym wsjo ryba...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
A moze po prostu lubia seks i profiry z tym zwiazane? Komu one szkodza? Nie kradna. Praxuja uczciwe. Przecie gdyby nie ofixjalne burdele to mezczyzni i tak by zdradzali. Chocby z sasiadka czy kolezanka z pracy. Jak mezczyzna ma zdradzic to i tak to zrobi. Podobnie kobieta. Jest popyt jest podaz.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
No i sie okazalo ze wyprzedzily facetow w wielu dziedzinach. To nie pierwotna rola tylko na ska agresja sprowadzalq kobiety do roli kucharek i sprzatqczek. Gdyby kobiety miale rowne prawa 100 lar temu dawno zostalibyscie w tyle. A tak twraz widac kogo stax na wiecej. Lepiej sobie radza ze stresem nauka. Lepiej lacza onowiazki. Sa swietnie zorganizowane i jeszcze nie wstydza sie brac sobie mlodszego chlopca. Bo kto im zabroni? A wy medoicie na forach ze to kobiety zrobily z was zflaczalych dziadkow i ze nie jestesciendo niczego.potrzebni. one dostaly rowne szanse inwyszlo szydlo z worka:-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bynajmniej! Trywialne i prozaiczne zajęcia zawodowe zaprzątały mi czas i miałem już wcześniej zajrzeć na forum ale jakoś mi co chwilę to umykało. A przy poniedziałku, dniu roboczym, pierwszym w tygodniu, dobrze zakomunikować swoją obecność na forum ;-)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Hmm, czy Twa kwartalna nieobecność wiąże się z leczeniem serca i duszy? ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Że jestem w formie, to przecież oczywiste!
I cóż z tego wynika, Panie H.?
W przeciwieństwie do podmiotu lirycznego wątku, Halewicz ma serce i duszę^^
Trzy miesiące nieobecności, ale w starej formie ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Sadyl drążcymi paluszkami uderza w klawiaturę, Halewicz wrócił, pot wystąpił na czoło Sadylowi, wzrok ma błędny i szalony, szuka nowych postów, irytuje się swoim wolnym łączem gdy raz za razem strona nie chce się odświeżyć, szuka...szuka...szuka...oooo znowu napisał! NIE!! Podły Halewicz!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 6
Już się zaczyna. Spokój chłopaki! ;-)
Twoje pojawienie się w tym wątku jest faktycznie symptomatyczne^^
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5
Można by pomyśleć, że po wyborach jest nowa pula środków na pijar...
Aleć najpewniej to czysty zbieg okoliczności ;]

A tak btw:
Czy "objawienie" się w wątku pt. "Prostytutka" nie jest symptomatyczne? ;D
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja się cieszę:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7
"Niektórzy się bardzo ucieszą :)"

A inni nie. :)
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nigdy Was nie opuściłem^^ Pozostanę na zawsze, ku uciesze niektórych @_@
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Panie Halewicz, Pan żyje! Niektórzy się bardzo ucieszą :)
Zostanie Pan z nami dłużej czy to tak tylko na chwilę? :):):)
do góry