Widok
Ja się z Artem NIE spotkałem. Ani NIE rozmawiałem. A on jak najbardziej był ciekaw mnie. I nic mu nie stało wtedy na przeszkodzie by o mnie wypytywać.
Więc niniejszym pytam go jak się z tym czuje jako mężczyzna.
Facet który wypytuje o mnie kogoś.
@pontianac: nie walczą. Tylko nie lubię gdy ktoś nie ma odwagi przyjsc na ten spacer a prywatnie zazdrosci czy cokolwiek.
Więc niniejszym pytam go jak się z tym czuje jako mężczyzna.
Facet który wypytuje o mnie kogoś.
@pontianac: nie walczą. Tylko nie lubię gdy ktoś nie ma odwagi przyjsc na ten spacer a prywatnie zazdrosci czy cokolwiek.
Ja wiem bo widziałem co Art pisał ;)
mam dar przekonywania.
Żenada ogólnie - podszyta chucią. Bez zobowiązań ;)
Bez ręcznika ;)
"Hah,jeszcze chcesz mi mówić o czym mam pisać?Dobre sobie.Będziemy pisali ile,o czym i o kim będziemy chcieli:-)" - gdzie to napisałem ? Ty miałeś 2 wina i kobietę - żenada chłopie. Tak nagle ?
Nie bądź baba.
Napisałes o tych winach szczerze czy po prostu pozazdrościłeś ? Ile Ty masz lat ?
Jesli czujesz się az tak samotny - to zrób coś z tym. Ale we własnym zakresie. Przy sobie i ze sobą. Nie posiłkuj się dokonaniami innych.
mam dar przekonywania.
Żenada ogólnie - podszyta chucią. Bez zobowiązań ;)
Bez ręcznika ;)
"Hah,jeszcze chcesz mi mówić o czym mam pisać?Dobre sobie.Będziemy pisali ile,o czym i o kim będziemy chcieli:-)" - gdzie to napisałem ? Ty miałeś 2 wina i kobietę - żenada chłopie. Tak nagle ?
Nie bądź baba.
Napisałes o tych winach szczerze czy po prostu pozazdrościłeś ? Ile Ty masz lat ?
Jesli czujesz się az tak samotny - to zrób coś z tym. Ale we własnym zakresie. Przy sobie i ze sobą. Nie posiłkuj się dokonaniami innych.
pontianac - nie znam Cię
ale zawsze wkurzali mnie "niemęscy" mężczyźni. Art się wstydzi bo przytoczyłem jego wypowiedzi.
Nie szuka żony. Chce być wolny. Był spokojny dopóki ja się nie pojawiłem.
Proponowano mu spacer. Poszedł sam tam i szukał.
Jesli ją kocha to niech działa. Jesli chce tylko kolejnego zaliczenia - nie moja sprawa.
jedno co mi się NIE podoba to to, że wypytuje ją o mnie.
Nie wiem czemu to robi. Zazdrości ?
kolejny facet, który nie ma własnego życia ?
"O ciebie wypytywać nie muszę,a tej sytuacji nie będę opisywał nie ze względu na mnie." - ze względu na NIą ? Co Ty nie powiesz....Skoroś taki uczciwy to piszcie ze sobą o pogodzie może co ? Ale wypytujesz Art. Więc nie kłam - ok ?
Ona mi Cię opisała jako naprawdę fajnego człowieka. I wszystko by grało gdyby nie to co zrobiłeś ostatnio.
ale zawsze wkurzali mnie "niemęscy" mężczyźni. Art się wstydzi bo przytoczyłem jego wypowiedzi.
Nie szuka żony. Chce być wolny. Był spokojny dopóki ja się nie pojawiłem.
Proponowano mu spacer. Poszedł sam tam i szukał.
Jesli ją kocha to niech działa. Jesli chce tylko kolejnego zaliczenia - nie moja sprawa.
jedno co mi się NIE podoba to to, że wypytuje ją o mnie.
Nie wiem czemu to robi. Zazdrości ?
kolejny facet, który nie ma własnego życia ?
"O ciebie wypytywać nie muszę,a tej sytuacji nie będę opisywał nie ze względu na mnie." - ze względu na NIą ? Co Ty nie powiesz....Skoroś taki uczciwy to piszcie ze sobą o pogodzie może co ? Ale wypytujesz Art. Więc nie kłam - ok ?
Ona mi Cię opisała jako naprawdę fajnego człowieka. I wszystko by grało gdyby nie to co zrobiłeś ostatnio.