Widok

Proszę Gdynianki o pomoc!!!!

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Mam wielka prośbę, ja nie znam Gdyni kompletniei mam takie pytanie
Na jakiej stacji SKM wyjśc z pociągu i jak następnie się dostac na ulicę Śmidrowicza 69 ( Akademia Marynarki Wojennej*
Ja wiem ,że to forum nie jest do tego przeznaczone, ale jestem w wielkiej potrzebie
Z góry dziękuję
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Gdynia Stocznia lub Gdynia Główna bez znaczenia i tak trzeba podjechać autobusem na Oksywie np linia nr 150
Śmidowicza :) wysiadasz w gdyni głównej. wychodzisz przed dworzec (na tą stronę żeby dojść do skweru - powinny być jakieś znaki) przechodzisz na drugą stronę ulicy i kierujesz się w lewo. idziesz prosto tak długo żeby dojść do ostatniej ulicy która "odbija" w prawo to będzie przy rondzie i skręcasz tam. to ulica Jana z Kolna. w razie czego pytaj o tą właśnie ulicę. idziesz kawałek i po lewej stronie masz 3 przystanki. tam na pewno będzie jechał jakis autobus na oksywie ale nie powiem Ci który bo...jestem z Rumi i nie kojarze zbytnio rozkładu i trasy. ale droga do przystanku jest na 100 % prawidłowa. to nie jest daleko od kolejki :)

życzę powodzenia
Jak wysiądziesz w Gdyni Głównej i wyjdziesz z dworca na dwór to zapytaj się kogoś gdzie jest Sąd Rejonowy (każdy to wie i jest jest on na przeciwko dworca, kierując się w lewo), za owym Sądem jest ulica perzez którą musisz przejść i już jesteś na przystanku, jedziesz 150. Z dworca na ten przystanek jest z niecałe 5 min. drogi :)
image
image
do góry