Widok
Pilusia napisał(a):
> a jakie tam ceny ??i czemu nie masz juz wyjscia????:))))
>
>
ceny w granicach 100 do 110zl za osobe w tym tort , ciasta alkohol we wlasnym zakresie. Wyjscia nie mam bo za 3 mce wesele a ja przebywam w Szwecji. I tak ciezko to wszystko zalatwiac na odleglosc i juz szczerze mowiac nie chce mi sie :) Poza tym Wrzesz to dobry punkt, blisko dla rodzinki ( mojej) a goscie mojego M sa z Torunia wiec pojda do hotelu , ktory znajduje sie niedaleko klubu.
> a jakie tam ceny ??i czemu nie masz juz wyjscia????:))))
>
>
ceny w granicach 100 do 110zl za osobe w tym tort , ciasta alkohol we wlasnym zakresie. Wyjscia nie mam bo za 3 mce wesele a ja przebywam w Szwecji. I tak ciezko to wszystko zalatwiac na odleglosc i juz szczerze mowiac nie chce mi sie :) Poza tym Wrzesz to dobry punkt, blisko dla rodzinki ( mojej) a goscie mojego M sa z Torunia wiec pojda do hotelu , ktory znajduje sie niedaleko klubu.
url=http://www.waszslub.pl][/url]
nie no ja nie chce absolutnie psuc i wrazen było pytanie to odpowiadam.. a ktra sale wybraliscie bo są 2 duza przestronna na okolo 100 osob i mała sliczna na okolo 50 ja szukałam takiej mniejszej ona w slicznym stylu taka z malowidłami na scianach kopuła na suficie i specjalnym balkonem dla orkiestry .. bardzo klimatyczne miescje .. niestety brudne ....