Widok

Prosze o opinie o lekarzach...

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Pytałam ostatnio o doktora Kijuć... i po opiniach i własnych 2 wizytach już wiem, że raczej nie będę chciała do niego chodzić jak zajdę w ciążę (choć z drugiej strony jak powiedziałam mu, że chcę zajść w ciążę, to dostałam skierowanie na badanie krwi i na usg). Będę chodziła na pewno do Medicover'u, bo tam mam opiekę medyczną z pracy i w związku z tym chciałabym poznać opinie na temat lekarzy tam przyjmujących:
Monika Chwastek
Małgorzata Niedźwiedzka
Beata Olszak - Sokołowska
Jacek Szramski
Adam Szulc

Każda opinia się liczy... Będę wdzięczna za pomoc, bo jestem straszną panikarą i jak przyjdzie co do czego, to nie wiem jak zniosę lekarza, który mnie olewa, a zmienianie go w trakcie nie ma większego sensu chyba...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
niestety ja osobiście nie jestem wstanie odpowiedzieć ci na żadnego z tych lekarzy co wymieniłaś, ale nie zaszkodzi skożystać już z tego skierowania na usg i krew co Kijuć już Tobie dał. Gdybyś jednak była zainteresowana innym lekarzem napisze Ci do kogo chodziłam
Badania zrobię na pewno (sama poszłam tam po skierowania nie), ale dziś dopiero odstawiam hormony, tak więc jeszcze muszę poczekać z krwią (do pierwszej @ po odstawieniu) i USG (do drugiej @ po odstawieniu).
spróbuj poszukać na biała lista ginekologów -tam jest sporo opinii albo www.znanilekarze.pl
hmm... jak ta stronka działa? Nie mogę nic na niej znaleźć - są tylko linki sponsorowane, a listy żadnej nie ma... a jak chcę tam wyszukać tą listę, to pojawia się komunikat, że domena zablokowana :(
w google wpisuje w wyszukiwarce "biała lista ginekologów" otwiera się i wybieram forum dyskusyjne a potem wpisuje miejscowość, która mnie interesuje bo lista jest z całej Polski.
dzięki, już sprawdzam
niestety nic nie znalazłam :(
serwer od wczoraj przeciążony:/
ehh... szkoda :(
Ewwa.....
Ja mogę się wypowiedzieć na temat Jacka Sztramskiego, bo prowadzi moją ciążę;-)))))

Lekarz mało znany ale wspaniały;-)
Jest bardzo lubiany w szpitalu na Zaspie - dość często tam do niego jeżdżę na usg, bo w gabinecie prywatnym nie ma aparatury;-(
Lekarz jest bardzo miły, cierpliwy, wszystko tłumaczy, na swoich prywatnych wizytach (przyjmuje na Przymorzu, koszt wizyty 100zł) poświęca mnóstwo czasu pacjentce, na wszelkie jakieś nieprawidłowości i dolegliwości.
Można do niego dzwonić jak tylko coś się dzieje - miałam raz jakieś plamienie - zadzwoniłam - kazał jechać na ostry dyżur i sprawdzić co się dzieje (akurat nie miał dyżuru). Na następny dzień już sam zaglądał w kartę przyjęć żeby zobaczyć co się działo...później omawiał wszystko na wizycie.

Ogólnie: lekarz bardzo dobry.
Jedyny minus to słabo wyposażony gabinet i na usg trzeba jeździć do szpitala na Zaspę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
oj...dopiero doczytałam, że będziesz chodzić do Medicoveru;-)
Więc gabinet prywatny nie ma chyba znaczenia;-)
baaaardzo Ci dziękuję :) będę do niego chodziła
polecam w 100% dr niedzwiecka
tylko, że ja wolałabym chodzić do któregoś z wymienionych, bo przyjmują w Medicoverze (firma opłaca mi tam opiekę medyczną).
no tak, nie zauważyłam, że dr. Niedźwiedzka też tu jest :)
Jezeli chodzi o trzy pierwsze lekarki to zobacz tutaj:
http://www.rankinglekarzy.pl/lekarz/16154/Monika-Chwastek/ginekolog/Gdansk

http://www.rankinglekarzy.pl/lekarz/16098/Malgorzata-Niedzwiecka/ginekolog_poloznik/Zary

http://www.rankinglekarzy.pl/lekarz/3135/Beata-Olszak-Sokolowska/ginekolog_poloznik/Gdansk

Ja chodzę do Beaty Olszak - Sokołowskiej - jest ok.
Nie polecam po raz kolejny dr Szulca - tragedia nie lekarz. :D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
chodziłam do Dr Beaty Olszak-Sokołowskiej do Endomedu :)

niby dobrze zbada itp. :P ale coś z Niej wyciągnąć - to już trudniej :/

przez przypadek zamieniłam ginekologa na Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (Olszak była nie obecna 2 tygodnie) i jestem w 1000000000% zadowolona :)

fantastyczna lekarka!
Dr Kijuc jest specyficzny, ale to bardzo dobry lekarz. Jesli opieke medyczna bazplatna masz w medicover to tam tez zrobia ci wszystkie niezbedne badania nieodplatnie. Dobrze by bylo abys juz teraz zdecydowala sie szpital w ktorym chcesz rodzic i zaczela chodzic do ginekologa na prowadzenie ciazy ,ktory pracuje w wybranym szpitalu. To bardzo pomaga. Wazne jest tez abys miala numer telefonu na komorke do swojego ginekologa - wiesz tak juz jest ze jak cos zacznie ci dolegac to bedzie piatek wieczor lub weekend - a wtedy taki telefon sie przydaje, bo bez niego to tylko Izba przyjec. Ja do obu ciazy mialam ginekologa przez kase chorych + ginekologa prywatnie. Jesli chcesz rodzic w Wojewodzkim- POLECAM- to moge ci dac namiary na kilku lakarzy stamtad koszt wizyty to 100 PLN z USG. I podaja swoj numer na komorke :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

trampolina dmuchana czy macie i jaką polecacie? (19 odpowiedzi)

pytanie jak wyzej

Trampolina- jaki rozmiar wybrac? (20 odpowiedzi)

Hej, mamy w planie kupic trampoline,ale zupelnie nie wiemy jaki rozmiar kupic najlepiej,sa rozne...

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

do góry