Widok

Prosze o opinie szkoly podst. nr7 Sopot !!!!!!

Prosze o opinie na temat szkoly nr 7 w Sopocie przy Haffnera , jaka kadra - czy sa przyjazne kontakty z uczniami,jak z poziomem nauczania .
Przeprowadzamy sie z Warszawy i szukamy bezpiecznej,bez przemocy szkoly ,bez szpanu.Zalezy nam na dobrych pedagogach przyjaznie nastawionych do uczniow.Nie agresywnych bo tacy sie tez zdarzaja ( tu w Warszawie niestety tak jest czesto) przez co dziecko bardzo sie zraza do nauki.
***** Prosze o szczere informacje i dziekuje z gory ****
Pozdrawiam wszystkich na forum.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Szkoła godna polecenia,córa chodzi do kl.3 profil ogólny,poziom nauczania wysoki,nauczyciele oki.Co do bezpieczenstwa to nie słyszłam o jakiejś''fali''na dzieciach z młodszych klas,nauczyciele na przerwach mają dyżury.A co do szpanu to jak wszedzie,bardziej rodzice maja jazdy i ambicje...szczególnie w klasach sportowych.Teraz córa bedzie startowac do klasy koszykarskiej,kadra trenerów super,uks 3razy w tyg.Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Bardzo dziekuje za informacje, wlasnie dzis maz jest w Sopocie i sklada papiery,dokumenty naszej corki tez do kl.koszykarskiej lV od wrzesnia.
Nie wiemy czy ja przyjma ale jestesmy dobrej mysli.
A ile jest dzieci w klasie ?
Podam wogole moj mail : g.magda32@yahoo.com

Serdecznie pozdrawiam Magda
Życzę powodzenia co do przyjecia córeczki,co do ilosci dzieci w kl.to u córki jest26 dzieci,i nie sadzę żeby w klasie sportowej było o dużo więcej,góra 30.Wszystko się dowiemy w lipcu,na zebraniu jak nasze dziewczyny się dostana:)
Pozdrawiam
A w lipcu ma byc jakies zebranie ?? Kiedy bedzie wiadomo czy dziecko sie dostalo ???
Wszystkie info dotyczace rekrutacji,do kl.4 koszykarskiej na stronie http://www.sportowa3.sopot.pl ,jest naprawde wszystko ładnie opisane co i kiedy sie odbędzie+podania do wydruku.
To znow ja , tak podanie juz zlozylismy ale nie otwiera mi sie zakladka warunki przyjecia - dziwne pokazuja sie litery ,nie do odczytania.
Nie moge doszukac sie gdzie jest napisane o tym zebraniu.Moze przez ta przeprowadzke jestem taka roztargniona i rozkojarzona........
O zebraniu ,wlasnie jest wszystko w zakładce warunki przyjecia,zakladka otwiera się przez Worda,więc może coś z programem nie gra u Pani.Warto to przeczytac tym bardziej ze Pani jeszcze nie miaszka w Sopocie,ja zawsze moge podejsc do szkoły i dopytac.
Witam ponownie, tak juz otworzylam ta zakladke i wiem wszystko , wiem,ze beda tez jakies zawody kwalifikacyjne 12-13czerwca.
Oraz zasw.od lekarza medycyny sportowej - nie wiem gdzie takiego lekarza mamy poszukac,ktorego wybrac.....hm, osmiele sie poprosic Pania o pomoc - moze Pani corka byla juz u takiego lekarza,my mamy go sami wybrac czy szkola wybiera i kieruje do konkretnego lekarza?
Pozdrawiam serdecznie
Witam,przede wszystkim,musi miec Pani skierowanie od pediatry,badania mozna zrobic w dowolnej poradni medycyny sportowej,ja robiłam córce w Gdańsku takie badanie jest wazne tylko pół roku i od nowa...cały dzień trzeba przeznaczyc na badania morfologia,wysiłkowe,okulista,laryngolog.
Pozdrawiam:)
Dziekuje,a jesli prywatnie to juz chyba bez pediatry ,nie chce tracic calego dnia na chodzeniu od gabinetu do gabinetu.Wole zaplacic za wizyte i miec to z glowy.
Dziekuje za info. i milego dnia

Inne tematy z forum Kobieta

Szukam przyjaciela - GEJA :) (6 odpowiedzi)

Wiem że troche nietypowe ale... a nóż - widelec się znajdzie? :) Czemu akurat Geja? Bo przyjaźń...

Rozwod dobry adwokat (403 odpowiedzi)

Witam czy ktos moze polecic dobrego adwokata z Gdyni badz Sopotu? Mam zamiar zlozyc pozew wiem ze...

Czy jest na forum osoba cierpiąca na niedoczynność tarczycy lub hashimoto?? (124 odpowiedzi)

Witam, Czy jest lub są tu osoby zmagające się z niedoczynnością tarczycy lub Hashimoto ????...

do góry