Widok

Proszę o opinie

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam!

Prosiłabym o wasze opinie na temat kilku lokali- Tequilla w Rumi, Dwór Magnat w Bojanie oraz jeśli słyszałyście/słyszeliście o lokalu Godding w Sopocie.

Z góry dziękuje :-)

Pozdrawiam

Gosia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam Cię byłam na weselu w Rumi w teqili w dolnej sali chyba z 3 lata temu i bylismy bardzo zadowoleni jako goście gospodarze tzn Młoda Para i ich rodzice z tego co wiem również.

W sali nie jest gorąco, miła obsługa, jedzenie było dobre, nawet jakiś prezęt mieli w postaci pokazu tańca towarzyskiego w wykonaniu małych dzieciaczków:)
Minusem jest to, że w dolnej sali nie ma oien i jest cały czas sztuczne oświetlenie ani promyka słonka w górnej sali nie byłam:( wiec nie mogę nic powiedzieć.

Jeśli chodzi o Magnata to jednak już dalej i trrzeba liczyć dojazd ewentualne rozwiezienie gości, jeśli Wam to odpowiada, osobiście Magnata widziałam tylko w necie na stronie i bardzo podaba mi sie tamtejszy klimat:)
Co do 3 lokalu nie mam zielonego pojęcia

pozdrawiam

Barbara
Dziękuję .

Gosia
Nie ma za co :)

Barbara
My także zastanawialiśmy się nad Magnatem. Cały obiekt na zdjęciach na ich stronie czy ulotkach wygląda dużo lepiej niż w rzeczywistości. Menu mają dość obszerne, ceny wahają się od 130 do 170 zł/os. razem z ciastami i tortem. Jednak wg nas dodatkowa „przyjemność” w postaci pieczonego dzika jest dużo za droga (ok. 2000 zł za 100 osób, czyli 20 zł/os).Koszt poprawin to jak dobrze pamiętam 40 zł/os. Natomiast, jeśli chodzi o noclegi to mają miejsc na ok. 40 osób, ale cena za osobę ( 50 zł) niezależnie czy to jest pokój 2,3,4 osobowy to lekka przesada. Są to oczywiście moje odczucia i może innym to właśnie się w Magnacie podoba. Pozdrawiam.

Inne tematy z forum Bojano

Ujadające psy przy Mewie (3 odpowiedzi)

Cześć, właścicielu psa/psów z okolic rozlewiska... Czy z Twoim psem jest wszystko dobrze?...

Grzybiarze-klatwa ignorancji (11 odpowiedzi)

Moje cztery spotkania z grzybiarzami na prywatnej posesji i ciekawe scenariusze. - Pani na...

Turyści z ciepłych krajów w Bojanie (6 odpowiedzi)

Wie ktoś może skąd ich tylu ostatnio się pojawiło w Bojanie?

do góry