Widok

Prosze o pomoc.....

Nazywam się Nikodem Nadłonek i mam 6 lat. Od stycznia
2014 roku choruję na ostrą białaczkę limfoblastyczną.
Chciałbym jeszcze długo cieszyć się zdrowiem, biegać,
jeżdzić na rowerze i bawić się z innymi dziećmi. Obecnie
potrzebuję pomocy wielu lekarzy bym mógł znowu być
beztroskim dzieckiem.
Możesz mi pomóc w bardzo kosztownym leczeniu i
codziennych zmaganiach z chorobą przekazując 1%
swojego podatku.

PODARUJ MI SZANSĘ NA LEPSZE JUTRO!

Przekazując 1% podatku krs 0000270809 z
dopiskiem Nadłonek, 2953 pomagasz mi cieszyć się
życiem.
Dlatego proszę Cię o wsparcie.

Jesli ktos chcialby rowniez wspomoc finansowo to podaje nr konta-nawet 1zl pomoze moim rodzicom w codziennej walce i kosztach....
PL16109010980000000114758823 z dopiskiem dla Nikodema
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
moje dziecko chorowało na ostrą białaczkę limfoblastyczną. rozwalają mnie takie prośby o pomoc w kosztownym leczeniu. ciekawa jestem, co za koszty się ponosi.
musicie płacić za lekarstwa? za pobyt na oddziale? w jakiej fundacji jesteście?

rozumiem, że choroba bywa obciążeniem finansowym (bo zamieszkanie w szpitalu wiąze się często z utratą dochodów), ale czy nie można w prost napisać, że o to chodzi? że to nie leki (ani żadne odżywki/witaminy czy co tam)czy na lekarzy.
spędziłam na oddziale hematologii UM wiele miesięcy, napatrzyłam się jak co obrotniejsi rodzice potrafią skorzystać na chorobie własnych dzieci (nie twierdzę, że jest tak w tym przypadku, po prostu nie mogę znieść zbierania pieniędzy na teksty o złotówce dla ratowania życia). dla mnie to okropne.

Nikodemowi życzę dużo siły (i jego rodzicom też). nam się udało!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
i w ogóle radzę nie wpłacać pieniędzy na prywatne konta. jest kilka fundacji, które mają kontakt z lekarzami z oddziału (którzy są chyba najlepiej zorientowani, kt rzeczywiście jest w potrzebie) i one pomagają pacjentom i ich rodzinom.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Przyznam, ze postanowiłam sprawdzić w internecie... Na stronie fundacji (której nie podano w ogłoszeniu) jest taka zbioorka, tylko inny nr konta...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Inne

Rola bitcoina na rynku krypto (3 odpowiedzi)

Cześć! Chciałbym lepiej zrozumieć rolę bitcoina na współczesnym rynku kryptowalut, ponieważ...

FOTOGRAFIA (19 odpowiedzi)

Witam interesuję się fotografią. Nie jestem żadnym zawodowcem, nie zarabiam na zdjęciach, ale...

Własna firma (42 odpowiedzi)

Gdzie w Trójmieście jest dobre miejsce dla prowadzenia małej firmy? Mam tu na myśli możliwość...

do góry