Widok
jezeli masz obawy mozesz zadzwonic do pediatry nie trzeba chodzic. ew nawet sama przejsc sie . na NFZ nie robia zadnych problemow. lepiej wiedziec za duzo niz za malo.
jezeli pediatra cie ofuka - poprostu zmien bo ja sie nie spotkalam z czyms takim. nie boj sie pytac chodzic i dociekac.
glowa do gory , jezeli mocno nie ulewa to dziecko sie nie przeje.
jezeli pediatra cie ofuka - poprostu zmien bo ja sie nie spotkalam z czyms takim. nie boj sie pytac chodzic i dociekac.
glowa do gory , jezeli mocno nie ulewa to dziecko sie nie przeje.
Moja córka na druga dobe zjadala 60 mln mleka , bedac w szpitalu nikt nie mial przeciwko temu. Jadla tyle ile potrzebowala ( tez mm )
Po tygodniu bylo juz 90 , jak skonczyla miesiac okolo 150 , do 5 miesiaca jadla 150 , teraz jako 7miesiecniak je 210 .
Nie masz sie czym martwic ;-) To jeszcze nie czas na zamartwianie sie.
Pozniej maluszek sam sobie wyreguluje :)
Z ytego co pamietam gdy bylam na 17 dobe z corka u lekarki , powiedxiala gdyby mala wypila litr mleka mam zadzwonic .
Powodzenia !
Po tygodniu bylo juz 90 , jak skonczyla miesiac okolo 150 , do 5 miesiaca jadla 150 , teraz jako 7miesiecniak je 210 .
Nie masz sie czym martwic ;-) To jeszcze nie czas na zamartwianie sie.
Pozniej maluszek sam sobie wyreguluje :)
Z ytego co pamietam gdy bylam na 17 dobe z corka u lekarki , powiedxiala gdyby mala wypila litr mleka mam zadzwonic .
Powodzenia !
nie pamiętam dokładnie ile ale na pewno nasz synek zjadał więcej i częściej niż 3 godziny :) nic się nie przejmuj mi powiedzieli że noworodka karmić na żądanie:)