Widok

Protest spoleczny

Blokujemy Stacje Paliw. Akcje zacznijmy od Stacji Orlen w oliwie w kierunku Gdańska ta przy Toyota serwis, jednocześnie Orlen na przeciwko przy serwis Skoda, Lotos na Elbląskiej na przeciw KFC, Orlen na ul 3 mają przy placu zebrań ludowych, Lotos przy stadionie GKS Wybrzeże. Te stację zablokują też ciągi komunikacyjne. Zaczynamy akcje o 16 :00, puszczamy tylko Karetki i StrażPozarna, jak ktoś ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

wyłącz tvp a tobie szare komórki się skończyły od oglądania tego g*wna
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 13

Głupota

Tak tak brawo zablokuj miasto w godzinach szczytu , jeszcze później do domu wrócimy .. co tam ...
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 3

sam sobie zaprotestuj a poza tym te postulaty są bzdurne
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 9

To niech nie kupują od Orlenu. Przecież to wielkie koncerny. Ja zablokuję Shell ;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7

Tak blokuję cię bardzo dobry pomysł tylko dodajcie jeszcze jeden postulat żeby z więzień wypuścić wszystkich gwałcicieli
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 5

Policji tez nie puscicie, zeby zatankowali?

Jestem za! Ale zróbcie to e przemyślany sposób... demonstracje, a nie blokowanie... Bo ludzie muszą zatankowac... im robicie na złość a nie rządowi...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 9

Niestety, na tym portalu nawet nie usuwają komentarzy zachęcających do dewastacji pojazdów.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Normalny jesteś?

Będziesz mi płacić za zatartą pompę paliwa?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 5

Protestuj u źródła - politycznego :) Nie zapominaj, że rząd to nie tylko ci, którzy obecnie sprawują władzę, ale też ci, którzy udają ich opozycję!! Rząd to całość, a nie wybrana garstka! Protestując szkodzisz zwykłemu pracownikowi lub komuś takiemu jak Ty sam, kto jedynie prowadzi biznes zwany stacją benzynową. Jemu chcesz szkodzić? Za co? Marże za paliwa są groszowe. Kokosy zbijają rafinerie!! Pamiętaj też, że zagraniczna konkurencja kupuje paliwo znacznie taniej, niż to co rodzime. To co lokalne musi mieć ceny takie jak to co obce, bo by się UOKiK przyczepił, że dumping stosują, nie mając w sumie jak (ewentualnie dopłacając do interesu), bo nasi kupują drożej niż zagraniczny kapitał!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Trójmiasto.pl

czy nie powinniście usuwać takie posty, gdyż są one nawoływaniem do buntu, szerzeniem mowy nienawiści?
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 15

I super ! Tak trzymac.

Postaram się przyjechać
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 10

wystarczyło by przez lato pojeżdzili

obiadki żarły by paliwo bez zysków.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

"Wstań, powiedz nie jestem sam

I nigdy więcej już nikt, nie będzie kazał mi tankować po dyszce" xDDD
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

czy was powalilo?,za co spoleczenstwo w 1970r.,, podziekowalo" Gomulce? i w 1980r. Gierkowi?.mlodzierzy polska, ,,do roboty,do roboty"!.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2

1 szary ma wpływ na drugiego szarego, 2 szarych na kolejnych kilku, im więcej ludzi idzie, tym więcej zapala. Jak wolisz stać i marudzić, że to nic nie da, to tak samo jak mówić "głosuję na PiS, bo nie ma wyboru, wybiorę mniejsze zło".
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
do góry