Widok

Protrade Gdynia Krzywoustego

Witam
Będę wdzięczna za opinie na temat pracy w/w firmie.
Chodzi mi o stanowisko Asystentki działu handlowego.
Pozdrawiam!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
fajna atmosfera dobre warunki pracy przyzwoite zarobki pozytywnie
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Było fajnie do pierwszej wypłaty. Oszuści (...). Wypłacają za gołe godziny i nie podają ile podpisuje się umów i twierdza, że nie wykonujemy planu i zapomij o premii. WYPŁATA 500 zł. zarąb.... Właśnie zwolniło sie tam 5 miejsc, więc jesli kasa Ci pasuje to mozesz tam się zgłosić
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
moze ktos jeszcze cos napisac na temat tej pracy?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja bardzo pozytywnie oceniam pracę,
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Syf i kanciarstwo z tego co wiem to łączą się teraz z inną firmą o podobnym profilu... Nie dostajesz pieniędzy które masz na umowie bo szef twierdzi że kierownik nie zatwierdził listy płac a załącznik finansowy zmienił się w trakcie miesiąca a ty dowiadujesz się o tym w dniu wypłaty. Poza tym prac polega przede wszystkim na naciąganiu emerytów przez telefon. Obiecują, nawijają makaron na uszy a gdy przychodzi co do czego to pieniędzy nie ma i udają że to nie ich wina.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Bylam na paru dniach probnych a ze wczesniej pracowalam w TPsa i mino niskich wyplat nie mozna narzekac na zgranie druzyny, to jak posluchalam belkotu pana kierownika w Protrade to od razu zwialam :)

Podobnie z reszta bylo w Vectra

szkoda nerwow i czasu, lepiej w tym czasie szukac innej roboty bo po miechu i tak do tego dojdzie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Praca

Praca za granicą. Niemcy (9 odpowiedzi)

Jeżeli szukasz pracy sprawdź najnowsze oferty. Najnowsze oferty pracy Niemcy. Szukaj pracy w...

infolinia praca (14 odpowiedzi)

Konsultant Infolinii Medycznej · LeasingTeam Sp. z o.o. , czy ktoś orientuje się, czy jest to...

Czy znacie firmę Nuga Best? (10 odpowiedzi)

Jak wyglądają zarobki i godziny pracy? Czy wypłaty są na czas, czy trzeba walczyć o własne...

do góry