Widok

Prywatny żłobek lub punkt opieki Gdynia gdzie można zostawić dziecko na godziny bez podpisywania umowy

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Poszukuję takiego miejsca najlepiej okolice Dąbrowy
image
image

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
z tego co się orientuję to w każdym złobku jest taka możliwość. Ale umowę i tak i tak trzeba podpisać. Np. w Królestwie Maciusia (ale to Oksywie) było można wykupić pakiety godzinowe (np. na 10/20/30/40 godzin), no i zostawiasz dziecko wtedy kiedy Ci pasuje.
image
image
chodzi pewnie nie tyle o umowę, co o wpisowe;)
Chodzi o to, żeby można było zostawić dziecko w przypadku kiedy się musi coś załatwić i nie będzie to regularne przyprowadzanie.
image
image

image
to musisz sobie podzwonić po prostu
image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Bimka dzięki wiem że mogę podzwonić ale może są tu mamy które korzystają z takiej formy opieki.
image
image

image
Przepraszam, że się wtrącę, ale może lepiej zapoznać mamę na wychowawczym ( najlepiej z dzidzią w wieku Twojej:), która od czasu do czasu zgodzi się przypilnować szkraba-można się z taką mamą zawsze przecież zdzwonić wcześniej i ustalić czas i dzień wizyty:)
wydaje mi się że galeria malucha w centrum, ale nie jestem pewna :)
Ja bym w Galerii Malucha nie zostawila, Panie tam nie zajmuja sie dzieckiem tylko od czasu do czasu zajrza do pokoju w ktorym sie bawi, wolalabym miejsce gdzie bedzie mialo opieke.
Albo chociaz gdzie bedzie ciagle na oku a nie w innym pomieszczeniu.
W Tikirumie na Fikakowie.
imageimage
na placu zabaw może, albo u sąsiada, może pod sklepem przywiąż aby nie uciekło przypadkiem, co za rodzice!! a kto poniesie odpowiedzialność za Twoje dziecko jeśli coś mu sie stanie w takiej przechowalni? wtedy są pretensje i płacz,a co z Twoim dzieckiem ? jego psychiką jak ma się czuć podrzucane od czasu do czasu gdzieś bo mamusia ma wizytę u kosmetyczki.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
Pepsi piszesz poważnie? bo aż mi się nie chce wierzyć :)
Czyli co mamusia nie może iść do tej przysłowiowej kosmetyczki? a tak na serio to są różne sprawy które trzeba załatwić i nie można ciągać wszędzie ze sobą dziecka.
image
Hahhahahah pepsi ale mnie rozbawiłaś :D Uśmiałam się jak nic :D Wpis roku :D Faktycznie dziecko będzie miało taką traumę, że odbije się to na nim do końca życia jak zostanie raz w tygodniu na dwie godziny z innymi dziećmi buahahahhaha :D To co dopiero jak dziecko chodzi do żłobka lub do przedszkola to dopiero masakra :O Rozbawiłaś mnie nie masz o niczym pojęcia a zabierasz głos :P
image
image

image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dzięki dziewczyny za namiary szukam dla koleżanki która nie ma żadnej pomocy innej osoby i potrzebuje np skorzystać z wizyty u ginekologa.

P.s pepsi koleżanka akurat z kosmetyczki i fryzjera nie korzysta...
image
image

image
jeszcze chyba makaraka na dabrowie
Polecam Swietlica OK, swietlica w Kosakowie, przesympatyczna p. Danka, która opiekowała się moją małą :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Wybór auta :) (84 odpowiedzi)

Jeśli macie któreś z niżej wymienionych aut - proszę o opinię :) wszystkie auta diesel,...

nnt. Wymiana drzwi - jaką firmę z Gdańska polecacie? (20 odpowiedzi)

Zastanawiamy się nad wymianą drzwi do mieszkania. Czy możecie polecić jakąś firmę z...

łuszczyca głowy leczenie (5 odpowiedzi)

Czy na forum są osoby, które dodatkowo zmagają się z łuszczycą skóry glowy? Co Wam pomogło...

do góry