Widok
Przedluzanie i zageszczanie rzes-miala ktoraś z was?
Zastanawiam sie czy nie zagescic sobie rzes na slub, chodzi mi o ta metode gdzie do mojej rzesy doklejaja sztuczna. Ponoc trzyma sie to 2-3 miesiace. Niestety słyszałam taka opinie ze pozniej te naturalne rzesy wypadaja, przez to obciazenie... Jesli macie jakies doswiadczenia w tej kwesti albo słyszałyscie co nieco to napiszcie:)
Ja bym nie ryzykowala przed weselem.. A jak chcesz mkiec rzesy jak marzenie to po prostu doklej normalne sztucne - teraz jest taki wybor... Dlugie, geste, z ozdobami, piorami, w kepkach - do wyboru do koloru... I kazda makijazystka Ci je "zamontuje" bez problemu... Sama mialam sztuczne rzesy na imprezach ladnych pare razy i trzymaja sie spoko caly wieczor... A jaki efekt! ;-)
Tara Marta urodziła sie 06/09/2010 o godz 10:17 ważąc 3,9 kg i mierząc 53 cm
Ostola,a czy sama sobie "aplikujesz" te kępki? Bo ja też sobie zakupiłam i chce wyprobować teraz na walentynki.. szkopuł w tym, że wyjeżdzamy a na miejscu nie ma żadnych salonów piekności:) gdzie któś mógłby mi pomoc - bo to mój pierwszy raz..
Masz jakiś sprawdzony, niezawodny sposób?

Po 11.07.2009 sprzedam białą suknię Alter Diagonal 835 (rozmiar 34/36, wzrost 165 cm)
Masz jakiś sprawdzony, niezawodny sposób?

Po 11.07.2009 sprzedam białą suknię Alter Diagonal 835 (rozmiar 34/36, wzrost 165 cm)
Te w kepkach sa bardzo trudne w aplikacji i nigdy tego sama nie robilam... Jak wyjezdzasz to kup sobie takie "w calosci" je sie latwiej naklada. Tylko jedna rada - zrob sobie kreske na powiece (w kolorze rzes) zamin przykleisz rzesy inaczej bedziesz miala "przerwe" miedzy swoimi a przyklejonymi i nie fajnie to wyglada...
Tara Marta urodziła sie 06/09/2010 o godz 10:17 ważąc 3,9 kg i mierząc 53 cm
Nie wiem czy swoje wypadaja czy nie ale z tym trzymaniem 2-3 miesiace to bzdura bo trzeba je uzupelniec przynajmniej raz na 2 tyg bo sie odklejaja przy zmywaniu makijazu.Ja tez zawsze stawiam na sztuczne i przy dobrym kleju to sie spokojnie do dnia nastepnego utrzymaja.Polecam rzesy z MACa i klej DUO :-).Swietnie wyglada jak sie przyklei od zewnetrznej stony oka taki sznurek rzes caly a od polowy do srodka doczepi kepki.
ja kępki sobie doklejam praktycznie codziennie :-)
zaczęło się od kilku imprez, potem "specjalne dni", a potem... to już jak uzależnienie- jak nie mam przyklejonych kępek to swierdzam od razu , że moje oko wygląda pusto :P
a na jeden raz używam około pół opakowania (po 1/4 na oko). Sephora ma swietne kępki (z tych tańszych to moje ulubione!) bo są długie i klej dobrze trzyma.
achhh uwielbiam sztuczne rzęsy :D:D:D
zaczęło się od kilku imprez, potem "specjalne dni", a potem... to już jak uzależnienie- jak nie mam przyklejonych kępek to swierdzam od razu , że moje oko wygląda pusto :P
a na jeden raz używam około pół opakowania (po 1/4 na oko). Sephora ma swietne kępki (z tych tańszych to moje ulubione!) bo są długie i klej dobrze trzyma.
achhh uwielbiam sztuczne rzęsy :D:D:D

Dziewczyny, mam 55 lat i moja córka dokleiła mi jedwabne rzęsy.Oczywiście najpierw ukończyła profesjonalny kurs.Piszę Wam prawdę bo po co ściemniać i tak mnie nie znacie.Dokleja się metodą 1 do 1.Jest 16 rodzai -długie, krótkie, grube, jakie kto chce.Mi z racji wieku dokleiła prawie moją naturalną długość.Nosiłam 4 miesiące, oczywiście kiedy wypada rzęsa bo żyje około 3-cy to trzeba uzupełnić.Trzeba o nie dbać tzn. nie trzeć, nie kremować/Tłuszcz rozpuszcza klej/, zmywać makijaż beztłuszczowym mleczkiem lub tonikiem.Po zdjęciu rzęs są troszkę krótsze przez jakieś 2 tyg.bo większość jest w fazie wzrostu.Mam teraz swoje, bo lubię czasem potrzeć oczy.Mam chyba nawet więcej niż miałam.Na Święta znowu sobie zrobię bo nie muszę wtedy malować. Są super i wyglądają bardzo naturalnie.Tylko "longi" wyglądają sztucznie.Pozdrawiam.
Witajcie,gdzies wczesniej pisałam o doklejanych rzesach tzw 1 do 1.Robiołam je na poczatku kwietnia i byłam baaardzo zadowolona z efektu.Nie musiałam sie wogole malowac.Po ok 2 tygodniach rzesy zaczeły wypadac (bardzo o nie dbałam nie malowałam ich i nie uzywałam zadnego mleczka)po miesiącu zostało mi kilka sztucznych a teraz teraz juz ani jednej,najgorsze jest to ze teraz moje naturalne rzesy zaczynają dopiero odrastać(a odrastaja bardzo wolno)i tak naprawde nie wiem czy warto to sobie robić.Jestem 2 tyg przed slubem i niestety mysze przykleic sztuczne -takie jednodniowe albo kępki bo moich prawie nie widac!ja juz nie skorzystam z tej metody kosztowała mnie 250 zł co ok dwa tyg trzeba dopełniac a jak odpadną to nie ma sie przez własnych rzes.Zaryzykowałam i ...
Czesc dziewczyny,
Pisze do Was zeby was ostrzec przed przedluzaniem rzes 1:1.
Zaplacilam 800zl,efekt utrzymywal sie przez pierwsze 2tyg,prawie codziennie wypadalo mi kilka rzes,codziennie rano musilam je szczoteczka podkrecac i rozczesywac.
Dzis po 5tyg wszystkie przedluzone rzesy odpadly,a moje to KOSZMAR,sa b b krociutkie.Nawet nie mam co pomalowac!!
NIE ROBCIE TEGO, to jest Drogie.Za ta kase mozna kupic zapas dobrego tuszu na rok.
Teraz musze unikac kontaktu wzrokowego na killka tygodni za nim odrosna moje,NIE BYLO WARTO.Bylam naiwna i dalam sie nabrac.
Pisze do Was zeby was ostrzec przed przedluzaniem rzes 1:1.
Zaplacilam 800zl,efekt utrzymywal sie przez pierwsze 2tyg,prawie codziennie wypadalo mi kilka rzes,codziennie rano musilam je szczoteczka podkrecac i rozczesywac.
Dzis po 5tyg wszystkie przedluzone rzesy odpadly,a moje to KOSZMAR,sa b b krociutkie.Nawet nie mam co pomalowac!!
NIE ROBCIE TEGO, to jest Drogie.Za ta kase mozna kupic zapas dobrego tuszu na rok.
Teraz musze unikac kontaktu wzrokowego na killka tygodni za nim odrosna moje,NIE BYLO WARTO.Bylam naiwna i dalam sie nabrac.
rewelacja! ja sobie zrobilam miesiac temu , wogole nie musze sie malowac . Zawsze jak wstawalam rano to bylam jak ja to nazywalam "bez oczu" :) a teraz wstaje piękna :) moj makijaz to tylko troche podkladu i lekkie kreski na oczkach. zesy wypadaja z naturalnymi ale to jest normalne, naturalne rzesy tez wypadaja i nie zaobserwowalam zeby wypadalo mi jakos wiecej. polecam rzesy troche dluzsze od naturalnych, ale bez przesady bo to sztucznie wyglada. a takie lekko dluzsze ladnie podkreslaja oko. nikt z moich znajomych nie domyslil sie ze mam zageszczone, tylko kolezanki sie pytaja co za super tusz mam ze moje rzesy sa takie piekne. serio rewelacja bardzo polecam.
slyszalam jednak ze roznie kosmetyczki to robia, niektore nakladaja za duzo kleju i wyglada to strasznie . ja robilam w miescie piekna na starowiejskiej w gdyni, i jestem bardzo zadowolona, moja mama tez tam sobie robila i tez nie ma zastrzezen
slyszalam jednak ze roznie kosmetyczki to robia, niektore nakladaja za duzo kleju i wyglada to strasznie . ja robilam w miescie piekna na starowiejskiej w gdyni, i jestem bardzo zadowolona, moja mama tez tam sobie robila i tez nie ma zastrzezen
aha pierwsze uzupelnianie po 3 tygodniach a kolejne tak po 1,5 miesiaca podobno spokojnie, jeszcze zalezy jak sie traktuje te rzesy, ja sie staram za mocno ich nie moczyc no i nie mozna jakims mleczkiem trzec , no i malowanie ich tez nie jest wskazane, wieczorem jak sie myje i je zmocze to rozczesuje specjalna szczoteczka i jest super
Ja też chciałam się skusić na przedłużanie rzęs koszt na Zaspie to 300zł a każde następne dopełnienie 150zł,ale po wyszukaniu opinii na necie jednak zrezygnowałam.Szczerze powiem że troszkę się boję zniszczyć swoich naturalnych rzęs.
Pytanie do dziewczyn używających kępek: Jak długo trwa takie nałożenie kępek i jak się je pózniej zdejmuje??
Pytanie do dziewczyn używających kępek: Jak długo trwa takie nałożenie kępek i jak się je pózniej zdejmuje??
do rzesy Lash Perfect Gdynia
informowała mnie, że się uzupełnia co 4 tygodnie, ale mi trzymały się niemalże wszystkie (wypadło może z 5 - 6 sztuk). Dopiero jak pojechałam na urlop do Egiptu odpadły wszystkie, moim zdaniem od bardzo słonej wody w morzu, nie oszczędzałam ich i siebie przy nurkowaniu :)
ale dziękuję za zainteresowanie pozdrawiam :)
informowała mnie, że się uzupełnia co 4 tygodnie, ale mi trzymały się niemalże wszystkie (wypadło może z 5 - 6 sztuk). Dopiero jak pojechałam na urlop do Egiptu odpadły wszystkie, moim zdaniem od bardzo słonej wody w morzu, nie oszczędzałam ich i siebie przy nurkowaniu :)
ale dziękuję za zainteresowanie pozdrawiam :)
Jeśli trzymały się wszystkie 3 miesiące to gratuluję naturalnych rzęs bo to nie jest możliwe.Po takim czasie rzesy naturalne same wypadają ,ponieważ cykl zycia rzęs to 60 do 90 DNI u normalnych ludzi ;) pozdrawiam
Normalnie bzdury dziewczyny wygadują aby przyciągnąć klientki a póżniej rozczarowanie wielkie
Normalnie bzdury dziewczyny wygadują aby przyciągnąć klientki a póżniej rozczarowanie wielkie
Sama zastanawiłam się, bo u nas na uczelni kolezanka sobie zrobiła... ahhh ale to wyglada. Zrobiła sobie ciut dłuzsze od naturalnych,ale za to zagesciła nie maluje tylko uzywa jakis teflon. Wyglada obłednie. Robiła gdzies w salonie w Gdańsku i płaciła 350 zł. I na poczatku przy pierwszym zageszczeniu rzes musiała dopełnic po 3 tygodniach, a teraz robiła to juz 3 razy i jak na nią patrzałam to miała 2 miesiace temu robione i wygladała bardzo fajnie. Chciałabym zrobić sobie tez, ale tam sie czeka na termin 2 miesiace podobno, a ja mam za czesto problemy ze stanami zapalnymi oka, ktore są przeciwskazaniem do tego zabiegu ;(
ja, ja, ja mialam;) moj chlopak jest zachwycony, smieje sie ze teraz jest o mnie jeszcze bardziej zazdrosny:p
zapłaciłam za to 199zl z książką rabatową http://www.facebook.com/ksiazkarabatowa z czego wiem to promocyjna cena bo za taka przyjemnosc trzeba troche zaplacic
zapłaciłam za to 199zl z książką rabatową http://www.facebook.com/ksiazkarabatowa z czego wiem to promocyjna cena bo za taka przyjemnosc trzeba troche zaplacic
Ja rownież miałam zageszczane, oszczedność tuszu efekt fajny ale trzeba o nie dbac szczotkowac nie używać tłustych preparatów do zmazywania i można dostać uczulenia na klej. jednak efekt super. rozmiary sa różne tak jak i kolory. jednak naturalniej wyglądają kempki przykleisz na ślub a przed pójsciem spać ściągniesz przy dobrej pielegnacji można je użyć pare razy
Hej dziewczyny a ja polecam panią Marlene z GDYNI :) Jest profesjonalistką i rzęsy robi doskonale. Ma różnego radzaju rzęsy i długości. Zabieg wykonuje dokładnie ,bezboleśnie i szybko. Do 2h miałam założoną 1 aplikację a teraz chodzę na dopełnienia i leżę ok 40 min.:) Dodatkowym atutem jest to iż dojeżdża również do klijentek. Pozdrawiam a to tel. do niej 519693955