Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Paweł - ocena Rewelacyjna placówka! Syn uczęszcza już drugi rok zaczynając od maluszków....
~Paweł
-

ostatnia odp. 1 dzień temu

dodano: 28 października 2025

Alicja - ocena Nasz syn przez 2 lata uczęszczał do Oksfordzik i teraz, kiedy odszedł do...
~Alicja
-

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 27 października 2025

Mama - ocena Cudowne przedszkole, ładny plac zabaw, panie na kuchni przekochane, pani...
~Mama
-

ostatnia odp. 3 dni temu

dodano: 26 października 2025

Kamil - ocena Nasza córka i obecnie synek chodzili do Żyrafy. Córka do dziś z wielkim...
~Kamil
-

ostatnia odp. 3 dni temu

Karolina - ocena Przedszkole Żyrafa miejsce pełne ciepła, troski i pasji! Nasze dzieci...
~Karolina
-

ostatnia odp. 3 dni temu

Mama Zosi. - ocena Bardzo polecamy przedszkole Edu maluszek. Pani Dyrektor konkretna, dobrze...
~Mama Zosi.
-

ostatnia odp. 6 dni temu

dodano: 23 października 2025

Katarzyna Mikołajczyk - ocena Nie polecam, mój synek nie chętnie tam chodził. Niestety wychowuje samotnie...
~Katarzyna Mikołajczyk
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 22 października 2025

mama - ocena Super miejsce, świetna kadra. W przedszkolu dużo się dzieje, pracownicy są...
~mama
-

dodano: 21 października 2025

. - ocena Jesteśmy ogromnie wdzięczni za wspaniałą opiekę, ciepło i zaangażowanie...
~.
-

dodano: 16 października 2025

AM - ocena Obecnie koszt przedszkola to czesne 1700 zł, do tego należy doliczyć...
~AM
1

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 13 października 2025

Joanna - ocena Najlepsza decyzja jaką mogliśmy podjąć ! Naszą córką rozwinęła sie tu...
~Joanna
-

dodano: 15 października 2025

Anna B. - ocena Moje dziecko chodziło do tego przedszkola 3 pełne lata. Mogę powiedzieć, że...
~Anna B.
-

dodano: 14 października 2025

EKN - ocena Nasz przedszkolak uczęszcza do Wesołej Wyspy juz od ponad roku i czuje się...
~EKN
1

dodano: 10 października 2025

Wojciech - ocena Nasza przygoda z Żyrafą zaczęła się od przypadkowego spotkania w 2012 r. Nasz...
~Wojciech
-

dodano: 11 października 2025

Dorota - ocena Super przedszkole. Polecam!!!
~Dorota
-

dodano: 9 października 2025

mama MC - ocena Synek spędził w Bajkowej cztery lata. Zaadaptował się od razu dzięki...
~mama MC
1

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 5 sierpnia 2025

Paulina - ocena Synek uczęszcza do przedszkola już ponad rok i z całym przekonaniem mogę...
~Paulina
-

dodano: 8 października 2025

Mama Stasia - ocena Żyrafę polecam z całego serca. Mój synek Stasiu z radością tam chodzi, a przy...
~Mama Stasia
-

dodano: 7 października 2025

Joasia - ocena Happy Kids to miejsce z duszą. Małe grupy, indywidualne podejście, nowoczesne...
~Joasia
-

Karolina - ocena Niezwykle bliskościowa kadra - pełna ciepła, cierpliwości i uważności zarówno...
~Karolina
-

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
5159

4086

wątków

do góry