Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Anna - ocena nowy temat Jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni z Przedszkola Fregata. W tym roku nasze...
~Anna
-

ostatnia odp. 3 dni temu

dodano: 11 grudnia 2025

Anna - ocena nowy temat Personel jest przesympatyczny, a atmosfera po prostu magiczna. Cieszę się, że...
~Anna
1

ostatnia odp. 3 dni temu

dodano: 10 grudnia 2025

Mama - ocena Moja córka chodzi do żłobka do grupy Misiów. Uwielbia swoje ciocię , zawsze...
~Mama
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 6 grudnia 2025

Rodzice Milenki - ocena Przedszkole Edu-Zielony Zakątek to naprawdę wspaniałe miejsce. Jesteśmy...
~Rodzice Milenki
-

dodano: 5 grudnia 2025

Marianna - ocena Dobre przedszkole z konkretnym podejściem. Dzieci mają dużo różnorodnych...
~Marianna
1

dodano: 19 maja 2025

Anonim - ocena A ja uwielbiam nasze przedszkole, pisze "nasze", gdyz nie tylko moje dziecko,...
~Anonim
-

Agnieszka - ocena Jestem ogromnie zadowolona z Wioski Przyjaciół. To miejsce, w którym od razu...
~Agnieszka
1

Ola - ocena Jestem bardzo zadolowona z opieki oraz różnorodnych aktywności rozwijających...
~Ola
1

dodano: 3 grudnia 2025

Weronika - ocena Swietne przedszkole, świetnie wykwalifkowana kadra nauczycielska rozumiejąca...
~Weronika
1

dodano: 3 grudnia 2025

Kar - ocena Oboje moi synowie chodzą do tego żłobka. Jesteśmy ogólnie zadowoleni.
~Kar
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 28 listopada 2025

D C - ocena Najlepszy żłobek na Chełmie
~D C
2

dodano: 27 listopada 2025

Róża - ocena Moja córka był prowadzona od żłobka do przedszkola. Mogę polecić z czystym...
~Róża
1

dodano: 27 listopada 2025

Joanna - ocena Morenowy Porcik to unikatowe miejsce, które z całego serca polecam każdemu....
~Joanna
-

dodano: 26 listopada 2025

Rodzic z osowej - ocena Świetna komunikacja z rodzicami, wszystko jasne i przejrzyste . Panie zawsze...
~Rodzic z osowej
-

dodano: 25 listopada 2025

damian - ocena Córka codziennie opowiada, co nowego robiła od angielskiego po taniec i...
~damian
-

dodano: 24 listopada 2025

Marta - ocena Bardzo dobre, bliskościowe miejsce. Panie stosują komunikację w oparciu o...
~Marta
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 19 listopada 2025

Adam - ocena Córka codziennie opowiada, co nowego robiła od angielskiego po taniec i...
~Adam
-

Tatazadowolonegofranka - ocena Happy Kids daje dzieciakom dużo radości i swobody, a jednocześnie uczy...
~Tatazadowolonegofranka
-

JAKUB - ocena Najlepsze przedszkole dla dzieci ze specjalnymi potrzebami edukacyjnymi ️
~JAKUB
-

dodano: 18 listopada 2025

Marta - ocena Moje dzieci przeszły w tym przedszkolu adaptację marzeń, panie są empatyczne...
~Marta
-

ostatnia odp. 4 tygodnie temu

dodano: 14 listopada 2025

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
5191

4110

wątków

do góry