Widok

Przedszkolandia

Proszę o opinie na temat tego przedszkola, wiem ze jest dość mało dzieci poki co :)
Może sa tu mamy których dzieci tam uczeszczaja
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak to nikogo nie ineresuje, a powiem ci ze tak,jest strefa albo jej nie ma i obowiazuje wszystkich.To tyle i nie jestem z zadnej konkurencji.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Moze sad administracyjny i prokuratora zainteresuje.....a skoro zwyklego zjadacza chleba traktujecie jak debila to tym bardziej nie warto dawać dziecka w takie miejsce.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ale to nikogo nie interesuje . W maju otwiera się żłobek na klonowej i punkt opieki dziecięce na lipowej . Oba tez w strefie . Widocznie można ... ale i tak nikogo to nie interesuje oprócz konkurencji ;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

To fakt ze powstala Przedszkolandia wbrew nowej ustawie o zakazie budowy lub adaptacji przedszkoli......w strefie lotniskowej,ktora wydal Urzad Marszalka Pomorskiego.Przedszkola i Zlobki istniejace w tej strefie byly wybudowane przed ustawa,ktora powstala w marcu 2016r. Tak wiec prosze nie wciskac nikomu kitu.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

smiech na sali , a ja szukam przedszkola i coraz to bardziej utwierdzam sie w przedszkolandii , poniewaz widze jak bardzo komus uwiera, uwierac moze tylko konkurencji , bo wie ze jest dobra . bo normalny czlowiek, zwykly zjadacz chleba ma gdzies w jakiej jest strefie, czy ma prawa autorkie, jaki ma kolor dachu i odwodnienie .. tym sie tylko konkurencja interesuje ...a skoro probuje zniszczyc to czuje zagrozenie ze strony przedszkolandi . po drugie , tam bylo przedszkole, i sa inne przedszkola w strefie lotu , rebiechowo, tecza, itd, powstaja nowe jak widac ktos wymienil wypowiedz wyzej, zawsze wam cos nie pasi.... znawca nie jestem , na prawie sie nie znam ale czytam ze zrozumieniem i mam dwa wnioski, albo to nowe przedszkole ktore sie buduje ma problem ze ktos ich wyprzedzil albo istniejace trafilo ze skonczyl sie ich monopol ale wg mnie to wszyscy przemiennie podkrecaja temat... ale dzieki temu wiem gdzie isc. thx
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak wiele miejsc w Baninie ,żłobek który powstaje na klonowej , punkt opieki na lipowej , a z tego co wiadomo było tam przedszkole . Disney nie jest w logo wiec nikt tu nie narusza praw autorskich . Jedni używają kubusia Puchatka , jak jestem obserwatorem forum i nie mam dzieci w wieku przedszkolnym ale wodze ze konkurencja ma problem z ta placówka .

Najciekasze ze działka na której stoi budynek Przedszkolandii jest w strefie nalotów gdzie działalność związana z przebywaniem dzieci jest zabroniona a mimo tej uchwały ktoś wydał zgodę na przedszkole, samo to mówi wiele.....szata graficzna z postaciami Disneya - prawa autorskie w nieposzanowaniu.....ciekawy początek....a cena po miesiącuw dół
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6

Rozwiń proszę co masz na myśli? Co jest tam nie tak?

Dawajcie do nowello,opiekunki z pierwszej łapanki...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tez podzielam to zdanie , w Przedszkolandia nauczycielki są wykształcone , oraz z doświadczeniem . Wiec post tyczy prZedszkolandi i nie mieszajmy tu innych domów . Dla mnie wszystko jest istotne ... personel , budynek , otoczenie , dyrekcja ,to mój punkt widzenia .
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

A nie sądzą państwo że jednak najistotniejszą jest kadra wykształcona nie po kursach a po magisterce która zajmuje się dziećmi w placówce niestety z tym jest szczególnie kiepsko w prywatnych domach które szumnie i na wyrost nazywa się przedszkolem

Tak i potem zginie w dużej szkole lepoej2 niech sie dziecko przyzwyczaja.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

niestety strona nie działa prawidłowo otwierają się w tle inne strony , wyłącz programy antywirusowe i blokujące wyskakujące okna to zobaczysz o co chodzi.

Widzisz i nie grzmisz ...co za ludzie to na olać zabaw na księżycowej tez nie idz bo zawiewa ze składu , do tęczowego tez wieje z komina z północnej i domu koło biedronki tako smog ze pol banina jest za mgła , a do maluszkowa z farmy daje .. ludzie strzelcie sobie dobry nr z współmałżonkiem to ciśnienie wam zejdzie . Przecież tych drmyrdymalow nie da się czytać

Co tak bacznie obserwujesz , co tak cię mierzi ta placówka . Jak już nie ma złych oponii o kadrze etc to naprawdę trzeba takie głupoty pisać ? Zapewne pod budynkiem płynie żyła wodna , itd . Jeszcze się taki nie urodził co by baninianczykowi dogodził . Świadomy węgla na dachu dumny ze dziecko tam chodzi
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Szczególnie polecam wdychanie pyłu węglowego, który unosi się nad okolicą z pobliskiego składu węgla... Jak leżał śnieg na dachu to był cały czarny. Samo zdrowie...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

U mnie również działa prawidłowo . Wracając do wątku , zapisałem syna od września . Kiedy podliczyłem w innych przedszkolach czesne plus wyżywienie plus dopłata za milion rzeczy dodatkowych , zaczynajac od bułki to ceny są w tym samym pułapie . Tylko wchodząc do tęczowego gdzie drzwi fruwają na okrągło jak karyzela , gdzie każdy może wejść .. zobaczywszy ta ilość dzieci i rodziców w szatni odrazu wyszedłem , dużym przedszkolom mówię zdecydowanie nie , to jest piekło nic przyjemnego , cenie sobie spokój , przestrzeń i również chciałbym by moje dziecko miało dobre warunki . Przedszkolandia ma kawał dobrej ziemi - podwórka to jest chyba największy płac zabaw przy przedszkolu jaki widziałem , z drzewami .. dla mnie to największy atut tej placówki ,a jeszcze jak go dokończą to będzie bajecznie . Mało dzieci , duże sale i cudowny płac przy parku. Ps. Nie jestem właścicielem , ba mie znam dyrekcji prywatnie , pisze to jako rodzic ... wyprzedzam hejt , a odpowiadam na pytanie zadane przez Mama Miska
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

mowimy o złotej .... ?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bo to jest tak ... na tym forum jak nie ma o co się przyczepić ... to wirusy , to reklamy , to inne cuda wianki ... konkurencje trafia ze Banino nabywa fajne miejsca , .... u mnie również otwiera się normalnie tylko różnica wynika z tego zapewne ze ja nie chodzę po stronach xxx wiec mój laptop działa dobrze ... oby więcej miejsce w każdej branży otwierało się w Baninie , jestem za .. a hejt zawsze był ... na forum Banino ... to jest najbardziej obsmarowane forum z całego Trójmiasto forum ...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nomto wchodź ale jest zawirusowana
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry