Widok

Przedszkolandia

Proszę o opinie na temat tego przedszkola, wiem ze jest dość mało dzieci poki co :)
Może sa tu mamy których dzieci tam uczeszczaja
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

przedszkole jest super
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie są, ale trochę trwa przeprowadzenie sprawy w oparciu o numery IP.

Wg 'pana policjanta': 'e tam, na tym waszym całym forum to ciągle te same osiem czy dziewięć osób robi tę złą robotę co chcecie zgłosić - załóżcie sprawę i tyle.'
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

A jeżeli chodzi o żłobek na klonowej to ja właśnie jestem autorka tego pomysłu i kontaktując się z urzędem gminy w celu zdobycia informacji o kwestiach formalnych nikt mnie no tym fakcie nie uprzedził i strefach.

To nie fakt. Prosze się zapoznać dokładnie. W miejscu gdzie teraz jest przedszkolandia była już kiedyś prowadzona działalność tego typu przed wprowadzeniem uchwały marszałka województwa pomorskiego byli to bardzo dawno temu ale było i to juz umożliwia prowadzenia takowej działalności w tym miejscu. Druga kwestia jest tak o jakiej konkurencji mowa jak tu się znajdzie klient dla każdego taki jest niedosyt tego typu miejsC

Jak kogoś mierzi ze ktoś ma pomysł i kasę na inwestycję w przedszkole to niech sam sprobuje tego miodu czy ktos zabrania?wszyscy się zakrzyczec chcecie? Zlota teczowa nowello hocki obojetnie.....nie plujcie ludzie na siebie! Idz zrob otworz ogarnij a potem się madrz, banino to wiocha nienawisci żenada
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nawet się zwyzywają na dyskusji o przedszkolu...fora powinny przestać być anonimowe
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

To spierpapier z tád ale już paniczu,jak jesteś w to umoczony to niedobrze bo nawet pisać nie potrafisz a co dopiero organizować dziecia czas. Sprawdzimy, rozliczymy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Idz do środka tobooznasz dyrekcje osobiście , wiedza u bezpośredniego źródła bezcenna . To forum to istny cyrk . Tu nie ma nic konkretnego , same debilizmy . Ludzi znudzonych swoim życiem , za to bardzo ciekawych innych . Jeszcze mamy tu typowy zaścianek ,
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

aha,no i konkrety,może rozwiń myśl i się czegoś dowiemy,bo jak ludzie jeżdzą do pracy to ich nie ma i nic nie widzą. Może masz informacje kto tym się zaopiekował i próbuje to remontować itd. Wiedza jest dobra dla wszystkich.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

To przedszkole,które tam było na Lipowej nie jest tym samym, które istniało 10lat temu w tamtym miejscu Budynek stał chyba ponad 2 lata pusty i niszczał.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

ABC o kim ty piszesz ? Bo Przedszkolandia nie ma sąsiadów . Chyba mówisz o złotej

Może trzeba usystematyzować dyskusje w wątku bo już nie wiadomo kto o czym pisze,złota inne placówki itd.
Jeżeli chodzi o przedszkole przy parku obok składu GS-u i OSP,ulica Lipowa, to nie wiem czy otwarte ,ale było tam od kiedy sie wprowadziłem czyli 10 lat temu, z przerwą na remont,może wykazali że istnieje ciągle i strefa OOU ich wtedy nie dotyczy tylko nowo otwieranych placówek.
Remont ciagnie się nieco długo i wygląda na nieprofesjonalny ,ale to typowe w tym rejonie.
Co do kadry, się nie wypowiem bo nic nie wiem,okolica wydaje mi się jedną z lepszych w Baninie i nie widzę problemów z sąsiadami i autami dowożącymi dzieci,jeśli jest coś to konstruktywnie proszę o argumenty,bo mieszkam blisko i może jestem niedoinformowany
Swoją drogą to nowa szkoła została zatwierdzona przed uchwałą o OOU ,ale władze juz wiedziały ze ona wejdzie.
Mam nadzieję że chociaż wyrwali coś od lotniska i przeznaczyli to na szkołę!

Zero szacunku dla sąsiadów w okolicy,arogancja,brak kultury i bałagan w obejsciu... Cicha woda...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zapisałam synka i chodzimy. Panie są świetnie, pani dyrektor również przesympatyczna. Synek wychodzi zawsze usmiechniety. Generalnie żadnych zastrzeżeń nie mam !
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kiedyś na lipowej też było pierwsze przedszkole w Baninie bardzo fajne
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

I dalej kombinują ciekawe komu smarują w urzędzie że tyle lat i tyle bałaganów a ciągle działają

na Złotej , nigdy Ci ludzie juz kiedys przekretów narobili.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Strefa strefą ale biznes się kręci.......................
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nie no lepiej we własnym domu biznes otworzyć nieprzestrzegając żadnych przepisów nie wpuszczając nikogo z kuratorium urzędu bo to przecież oficjalnie nie jest przedszkole hulaj dusza nazwę to przedszkolem lub punktem opiekuńczym zatrudnię pańcie bez żadnego wykształcenia pedagogicznego a kiedy uczciwe przedszkole powstaje( które tam kiedyś było ) to zniszczyć trzeba w internecie lub donosami bo to akurat ci z tej cennej ulicy uwielbiają . Trochę konkurencji tak zniszczyłi i próbują dalej.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

sąd i prokuratura będą miały pełne ręce roboty - bo przecież ile rodzin z dziećmi MIESZKA w tej strefie!
i dobrze, i do gardła sk^&^$$nom!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Banino

Ozonowanie domu (16 odpowiedzi)

Witam wszystkich.Moje dziecko ma alergię i lekarz doradził mi aby co jakiś czas przeprowadzać...

do góry