Widok

Przedszkolandia

Proszę o opinie na temat tego przedszkola, wiem ze jest dość mało dzieci poki co :)
Może sa tu mamy których dzieci tam uczeszczaja
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie znaczy tez złe . Jak nie ma o co się przypiąć ... to reklamy nawet zrobią powód do dyskusji . oraz Na dole szukanie dziury w całym
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Uważacie że zatrudnianie przedszkolanek bez doświadczenia jest czymś dobrym dla waszych dzieci???kobiety które nie miały kompletnie doświadczenia w opiece i nauczaniu...pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

A gdzie takie pracują ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jeśli pracują to ci mądrzy i myślący wiozą dzieci i zapisują do przedszkoli blisko pracy a ci co w domu siedzą szczególnie mamuśki które chcą mieć święty spokój szukają byle co byle szybko i blisko i wtedy głównie ojcowie przywożą bo co będzie baba z łòżka wstawać trzeba następne 500+ robić
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 10

To chyba te z cennej ulicy zza lady wyciągnięte od właścicieli począwszy
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nie oszukujmy się.przedszkolanki bez doświadczenia,tanie czesne,słabe posiłki,lista rezerwowa.wiąże to się wszystko z bardzo minimalnym poziomem.tanie =słabe.przedszkolandia łamie was w każdym calu.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Panie przedszkolanki wiedza o kim mowa

poziom wypowiedzi jak na mieszkańca Banina przystało...
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Uwaga Strona ma wirusy to prawda.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ale to samo maja na facebook .

Wirus??chyba wy macie,ja wchodzę normalnie.

Nomto wchodź ale jest zawirusowana
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Bo to jest tak ... na tym forum jak nie ma o co się przyczepić ... to wirusy , to reklamy , to inne cuda wianki ... konkurencje trafia ze Banino nabywa fajne miejsca , .... u mnie również otwiera się normalnie tylko różnica wynika z tego zapewne ze ja nie chodzę po stronach xxx wiec mój laptop działa dobrze ... oby więcej miejsce w każdej branży otwierało się w Baninie , jestem za .. a hejt zawsze był ... na forum Banino ... to jest najbardziej obsmarowane forum z całego Trójmiasto forum ...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

mowimy o złotej .... ?

U mnie również działa prawidłowo . Wracając do wątku , zapisałem syna od września . Kiedy podliczyłem w innych przedszkolach czesne plus wyżywienie plus dopłata za milion rzeczy dodatkowych , zaczynajac od bułki to ceny są w tym samym pułapie . Tylko wchodząc do tęczowego gdzie drzwi fruwają na okrągło jak karyzela , gdzie każdy może wejść .. zobaczywszy ta ilość dzieci i rodziców w szatni odrazu wyszedłem , dużym przedszkolom mówię zdecydowanie nie , to jest piekło nic przyjemnego , cenie sobie spokój , przestrzeń i również chciałbym by moje dziecko miało dobre warunki . Przedszkolandia ma kawał dobrej ziemi - podwórka to jest chyba największy płac zabaw przy przedszkolu jaki widziałem , z drzewami .. dla mnie to największy atut tej placówki ,a jeszcze jak go dokończą to będzie bajecznie . Mało dzieci , duże sale i cudowny płac przy parku. Ps. Nie jestem właścicielem , ba mie znam dyrekcji prywatnie , pisze to jako rodzic ... wyprzedzam hejt , a odpowiadam na pytanie zadane przez Mama Miska
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Szczególnie polecam wdychanie pyłu węglowego, który unosi się nad okolicą z pobliskiego składu węgla... Jak leżał śnieg na dachu to był cały czarny. Samo zdrowie...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

Co tak bacznie obserwujesz , co tak cię mierzi ta placówka . Jak już nie ma złych oponii o kadrze etc to naprawdę trzeba takie głupoty pisać ? Zapewne pod budynkiem płynie żyła wodna , itd . Jeszcze się taki nie urodził co by baninianczykowi dogodził . Świadomy węgla na dachu dumny ze dziecko tam chodzi
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Widzisz i nie grzmisz ...co za ludzie to na olać zabaw na księżycowej tez nie idz bo zawiewa ze składu , do tęczowego tez wieje z komina z północnej i domu koło biedronki tako smog ze pol banina jest za mgła , a do maluszkowa z farmy daje .. ludzie strzelcie sobie dobry nr z współmałżonkiem to ciśnienie wam zejdzie . Przecież tych drmyrdymalow nie da się czytać
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

niestety strona nie działa prawidłowo otwierają się w tle inne strony , wyłącz programy antywirusowe i blokujące wyskakujące okna to zobaczysz o co chodzi.

Tak i potem zginie w dużej szkole lepoej2 niech sie dziecko przyzwyczaja.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
do góry