Widok

Przedszkolandia

Proszę o opinie na temat tego przedszkola, wiem ze jest dość mało dzieci poki co :)
Może sa tu mamy których dzieci tam uczeszczaja
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ABC o kim ty piszesz ? Bo Przedszkolandia nie ma sąsiadów . Chyba mówisz o złotej
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

To przedszkole,które tam było na Lipowej nie jest tym samym, które istniało 10lat temu w tamtym miejscu Budynek stał chyba ponad 2 lata pusty i niszczał.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

aha,no i konkrety,może rozwiń myśl i się czegoś dowiemy,bo jak ludzie jeżdzą do pracy to ich nie ma i nic nie widzą. Może masz informacje kto tym się zaopiekował i próbuje to remontować itd. Wiedza jest dobra dla wszystkich.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Idz do środka tobooznasz dyrekcje osobiście , wiedza u bezpośredniego źródła bezcenna . To forum to istny cyrk . Tu nie ma nic konkretnego , same debilizmy . Ludzi znudzonych swoim życiem , za to bardzo ciekawych innych . Jeszcze mamy tu typowy zaścianek ,
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

To spierpapier z tád ale już paniczu,jak jesteś w to umoczony to niedobrze bo nawet pisać nie potrafisz a co dopiero organizować dziecia czas. Sprawdzimy, rozliczymy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Nawet się zwyzywają na dyskusji o przedszkolu...fora powinny przestać być anonimowe
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jak kogoś mierzi ze ktoś ma pomysł i kasę na inwestycję w przedszkole to niech sam sprobuje tego miodu czy ktos zabrania?wszyscy się zakrzyczec chcecie? Zlota teczowa nowello hocki obojetnie.....nie plujcie ludzie na siebie! Idz zrob otworz ogarnij a potem się madrz, banino to wiocha nienawisci żenada
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

To nie fakt. Prosze się zapoznać dokładnie. W miejscu gdzie teraz jest przedszkolandia była już kiedyś prowadzona działalność tego typu przed wprowadzeniem uchwały marszałka województwa pomorskiego byli to bardzo dawno temu ale było i to juz umożliwia prowadzenia takowej działalności w tym miejscu. Druga kwestia jest tak o jakiej konkurencji mowa jak tu się znajdzie klient dla każdego taki jest niedosyt tego typu miejsC

A jeżeli chodzi o żłobek na klonowej to ja właśnie jestem autorka tego pomysłu i kontaktując się z urzędem gminy w celu zdobycia informacji o kwestiach formalnych nikt mnie no tym fakcie nie uprzedził i strefach.

Nie są, ale trochę trwa przeprowadzenie sprawy w oparciu o numery IP.

Wg 'pana policjanta': 'e tam, na tym waszym całym forum to ciągle te same osiem czy dziewięć osób robi tę złą robotę co chcecie zgłosić - załóżcie sprawę i tyle.'
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

przedszkole jest super
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry