Widok

Przedszkole "Bajkowa Kraina"

Witam.Szukam opinii na temat Przedszkola "Bajkowa Kraina" przy Dębogórskiej w Rumi.Słyszałam dobre opinie,może ma ktos tam swoje dziecko?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam z całego serca:)
Super kontakt przedszkole- rodzic, świetne nauczycielki, duzooo kreatywnych i ciekawych zabaw na zajęciach. Naprawdę polecam:) i dla mnie duzy plus- wyjscia na spacery, jesienią jadąc po dzieci do przedszkola, mijalam kilka innych-zawsze pozamykane, a u w promyku dzieci na dwór, bardzo mnie to cieszy :) poza tym zebrania rodzicow, indywidualne konsultacje, dobre kontakty z nauczycielkami, same przychodzą i rozmawiają o dzieciach, kontakt meilowy......mój synek gdy słyszy muzykę sam zaczyna ruszać nózką....WIDOK NIEZAPOMNIANY :-))

http://www.moja-bajkowakraina.pl/
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja też jak najbardziej mogę polecić to przedszkole :)
Robert był jednym z pierwszych dzieci które tam przyszło.
Mój synek jest bardzo zadowolony, a jak dziecko jest zadowolone to rodzic też :)
Polecam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
A jak tam żłobek, czy ktoś ma jakąś wiedzę na ten temat
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rumia

Nowe Janowo (4 odpowiedzi)

W okolicy, gdzie powstało osiedle, dostępna jest pełna infrastruktura zapewniająca wygodne życie...

Locus (6 odpowiedzi)

Osiedle Locus będzie położone w Rumi Janowo na rogu ulic Dąbrowskiego i Stoczniowców. Teren...

Codzienne nocne buczenie jakiejś maszyny w Rumi (4 odpowiedzi)

Czy słyszycie od kilkunastu dni codzienne nocne buczenie? Problem w tym, że słychać je...

do góry