Widok
Przedszkola:
-Tęczowa przygoda
-Przystanek przygoda w Rębiechowo
-Niezapominajka
-Maluszkowo
-Przedszkolandia
-Budują nowe na Pszennej
-Fantazja w pepowie czyli niedaleko.
Co do cen to najlepiej zobaczyć na stronie każdego z nich, bowiem zadzwonić, bo od września, esnia ceny mogą się zmienić. Z miejscami jest ciezko, oczywiscie w tych lepszych przedszkolach.
Jak chce Pani puscic dziecko od września to może być problem, bo w niektórych przedszkolach na 2 lata w przód już nie ma miejsc.
Z tego co widać na forum polecane sa: Tęczowa przygoda, przystanek przygoda.
Niezapominajka ma neutralne opinie, są negatywne ale i pozytywne.
Przedszkolandia jest nowo otwarta więc ciężko o obiektywne opinie.
O Maluszkowie jest tutaj głośno, dużo negatywów, ale są też i pozytywne wypowiedzi, których jest niestety mniej.
Warto zadzwonić, podjechac i wtedy zadecydować.
Pozdrawiam
-Tęczowa przygoda
-Przystanek przygoda w Rębiechowo
-Niezapominajka
-Maluszkowo
-Przedszkolandia
-Budują nowe na Pszennej
-Fantazja w pepowie czyli niedaleko.
Co do cen to najlepiej zobaczyć na stronie każdego z nich, bowiem zadzwonić, bo od września, esnia ceny mogą się zmienić. Z miejscami jest ciezko, oczywiscie w tych lepszych przedszkolach.
Jak chce Pani puscic dziecko od września to może być problem, bo w niektórych przedszkolach na 2 lata w przód już nie ma miejsc.
Z tego co widać na forum polecane sa: Tęczowa przygoda, przystanek przygoda.
Niezapominajka ma neutralne opinie, są negatywne ale i pozytywne.
Przedszkolandia jest nowo otwarta więc ciężko o obiektywne opinie.
O Maluszkowie jest tutaj głośno, dużo negatywów, ale są też i pozytywne wypowiedzi, których jest niestety mniej.
Warto zadzwonić, podjechac i wtedy zadecydować.
Pozdrawiam
żeby tak wszystkie tematy na tym forum były tak rzetelnie załatwiane...
oczywiście większość tych przedszkoli da się bez problemu wygooglać na telefonie, wchodząc w mapy i wpisując "przedszkole banino" :)
https://www.google.pl/maps/search/przedszkole+banino/
Na tej liście jest jeszcze "Kreatywne" na rogu Bajecznej/Ptysia i Balbiny.
oczywiście większość tych przedszkoli da się bez problemu wygooglać na telefonie, wchodząc w mapy i wpisując "przedszkole banino" :)
https://www.google.pl/maps/search/przedszkole+banino/
Na tej liście jest jeszcze "Kreatywne" na rogu Bajecznej/Ptysia i Balbiny.
Nie odgryzam się, a odpowiadam na durne odpowiedzi w ogóle nie związane z moim pytaniem. Baniniacy widocznie nie mają co robić tylko przesiadują na forum i ciągle wrzucają durne i niepotrzebne komentarze na forum dosłownie wszędzie. To właśnie tacy ludzie są sfrustrowani bo głupie komentarze to Wasze jedyne hobby no nie?
Nie chcesz odpowiedzieć na pytanie to nie pisz nic! Proste prawda? Chociaż jednak wydaje mi się, że nie dla wszystkich.
Nie chcesz odpowiedzieć na pytanie to nie pisz nic! Proste prawda? Chociaż jednak wydaje mi się, że nie dla wszystkich.
Odpowiedziała nowa baninianka a żeby wybrać dobre dla swojego dziecka przedszkole trzeba na siebie wziąć odpowiedzialność i samemu przejść się zobaczyć i zadecydować a nie pytać na forum bo każdy ma swoje oczekiwania a przynajmniej powinien wiedzieć czego chce no chyba że byle gdzie byle dziecko gdzieś podrzucić
Pani zapytala o opinie , tak jak kazdy zawsze sie sugeruje opinia. nie napisala -nie podjade, nie pogadam z dyrekcja czy nie chce mi sie ogladac przedszkola ... nie napisala rowniez napiszcie do ktorego przedszkola mam zpisac dziecko. zapytala tylko o ogolna opinie . bo taki jest zamysl forum. ale niestety w baninie sama arystokracja na forum wiecznie urazona . jaby tu czlowiek sie nie wypowiedzial to zawsze bedzie komus cos nie pasowalo. tendencja jest prosta jak ktos nie wiele ma w temacie do powiedzenia to pisze byle pisac efekty miedzy innymi wyzej .
Spytałam o opinie osób których dzieci chodzą do tutejszych przedszkoli, a buractwo które tu pisze wszystkie pierdoły pewnie samo nawet podstawówki nie skończyło niestety. Oczywiście zapisze dziecko na ślepo, piszę żeby jakis obeznany Baniniak wskazał mi konkretne miejsce a ja pójdę z klepkami na oczach... Jesteście żałośni, nigdy nie będę nazywać się Baninianką bo uważam że to ujma, większość ludzi która tu mieszka potrafi tylko dogryzać, pieprzyć głupoty... ( Chodzi mi o to, co czytam na forum) Chodziło o opinie a nie o to, że mi samej ciężko jest szukać, a druga sprawa pisałam, że nie jestem tu zorientowana, ale co to obchodzi kogoś kto żyje życiem innych zamiast swoim... i czeka tylko na to żeby w jakimś komentarzu wyładować swoje frustracje...Czemu nie dziwią te chore komentarze? Były do przewidzenia. Jeszcze raz, nie masz konkretnej odpowiedzi na pytanie z wątku nie pisz w ogóle!!!
Mimo tych głupich co niektórych opinii dziękuję za te pozytywne które bardzo mi pomogły.
Mimo tych głupich co niektórych opinii dziękuję za te pozytywne które bardzo mi pomogły.
A co to znaczy rdzenny baniniak od kiedy tu mieszkam z roku na rok jest coraz gorzej kiedyś każdy każdemu człowiekowi się kłaniał znało się przynajmniej z widzenia większość mieszkających w okolicy nikt nikogo nie obrażał a teraz pełno sfrustrowanych kredytowców chamskich niewychowanych prostaczków co to ze zmywaka trochę kasy przywiozło hejtuje obraża i myśli że jest anonimowy bo przez internet się produkuje weź się kobieto ogarnij nikt nie każe ci tu mieszkać
Proszę poczytać komentarze na forum, które biją jadem na kilometry. Nikt nie może o nic zapytać bo od razu są głupie komentarze, docinki że ciężko coś komuś zrobić i po co to komu? Kolejny raz pisze, że wspominałam o ludziach którzy wypowiadają się tu na forum, a nie ludziach na ulicy proszę czytać ze zrozumieniem! Jeśli chodzi o wychodzenie na ulicę na szczęście nic nieprzyjemnego mnie nie spotkało. Kto hejtuje? Nie mam prawa zapytać o opinie? Ludzie opanujcie się przez takie niepotrzebne komentarze tylko ludzie tworzą sobie obraz tutejszych mieszkańców, szczególnie tych przesiadujących tutaj. Właśnie Ci ludzie, którzy piszą komentarze od rzeczy powinni pamiętać że nie są i nigdy nie będą anonimowi.
Proszę uważniej przeczytać komentarze i kto kogo tu pierwszego zaczął obrażać i atakować. Jeśli to jest uważane jako normalne przedstawienie swojej opinii to ja już podziękuję.
Kolejny raz odwołuje się do tego aby czytać ze zrozumieniem. W każdym razie, ja odpowiedź na swoje pytanie już dostałam całe szczęście, że znalazły się tu osoby, które potrafią pomóc i podpowiedzieć.
Kolejny raz odwołuje się do tego aby czytać ze zrozumieniem. W każdym razie, ja odpowiedź na swoje pytanie już dostałam całe szczęście, że znalazły się tu osoby, które potrafią pomóc i podpowiedzieć.
MalaMi jest nawet zabawna. Witamy w naszym Baninie nową mieszkankę, która jednak Baninianka nazywana byc nie chce, bo to ujma. Milo tez, ze od dłuższego czasu obserwuje kulturę rdzennych mieszkańców, bo wie czego sie po buractwie spodziewać. Zaznacza, ze nie życzy sobie zbędnych komentarzy, po czym sama jest autorka sporej części... Korci zeby odpowiedzieć, prawda? Olej zbędne komentarze, które nic do Twojego zycia nie wnosza... Nie pisz nic! Proste prawda? No chyba, ze odpowiadając również pragniesz wyładować również swoje frustracje. Pozdrawiam ANONIM :) Sory, ale nie mogłam sie powstrzymać :) Tyle emocji, tyle sprzecznosci...
Chyba jakiś nowy punkt opieki nad dziećmi otworzył się w Baninie. Reklama wyświetliła mi się na fb. Może komuś się przyda: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=785966551595009&id=533825623475771