Widok

Przedszkole Fantazja Gdańsk Płocka - proszę o opinie

Dzień dobry.

Poszukuję opinii na temat przedszkola Fantazja na Płockiej.
Przedszkole wydaje się być dość kameralne, co jest niewątpliwym plusem, ale, z tego, co wiem, nie ma własnej kuchni i plac zabaw jest mało atrakcyjny, co raczej na minus.
Najważniejsza jest jednak Kadra, a na temat Pań tam pracujących i atmosfery w Przedszkolu nie wiem nic. Niestety, nie znam nikogo, kogo Dziecko chodziłoby tam.
Dlatego będę wdzięczna za Państwa opinie.
Pozdrawiam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam,
mój syn chodzi tam od kilku miesięcy. Przedszkole moim zdaniem nie należy do kameralnych - przestronne wnętrza, duża szatnia, łazienki przystosowane do maluchów (są dwie). Sale zabaw bardzo duże i kolorowe. Plac zabaw duży, może i niefajne jest zejście po schodach ale w wakacje zamontowano drzwiczki zabezpieczające. kuchni sojej nie mają ale tak chyba większość prywatnych placówek ma, że podpisują umowę z firmą cateringową i jeśli chodzi tu o jedzenie to widzę , że jest ok - urozmaicone i sporo. Codziennie Panie przedszkolanki też przygotowują jakieś kanapki i inne przekąski. Jeśli chodzi o kadrę to trochę nowych twarzy od niedawna. Ale każda z pań z którą by się tam nie rozmwaiłą to bardzo sympatyczna i widać, że interesują się dziaciakami - jak się zachowywały jak danego dnia jadły itp.
Ogólnie jesli mogę polecić to oczywiście że polecam!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Orunia Górna

Proszę o opinie o dzielnicy Orunia Górna (9 odpowiedzi)

Proszę o Wasze opinie: - jak się mieszka na Orunii Górnej ? - jaką opinię ma ta dzielnica ?...

do góry