Widok

Przedszkole Jacek i Agatka - proszę o opinie.

Witam,

Bardzo prosze o opinie o tym przedszkolu!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jest super, miłe panie, dobra opieka
Mój synek od września będzie uczęszczał do tego przedszkola, czy jakaś mama mogłaby się jeszcze wypowiedzieć?
Nauczycielki bardzo fajne i Panie woźne też(nie ma problemu z pomaganiem przy ubieraniu, w toalecie, przy jedzeniu, z przytulaniem, głaskaniem itd.). Jedzenie bardzo dobre i dzieci nie chodzą głodne. Mało wycieczek, "wyjść gdzieś". Zajęcia dodatkowe płatne w formie darowizny na RR. Co miesiąc trzeba dostarczać kubeczki jednorazowe(30szt.), kartonik suchych chusteczek i paczkę mokrych. Kiedyś na starej stronie przedszkola była rozpiska(na cały rok) i było wiadomo, że (i kiedy) raz w m-cu jest teatrzyk/koncert(przyjezdny). Teraz niestety brak takiej informacji na nowej stronie.
Wycieczka autokarowa 1 raz w roku(czerwiec) - nie wiem w jakiej części opłacana z RR(nie ma dostępu do rozliczeń RR), w ubiegłym roku płaciliśmy chyba 50zł(można w 2 ratach).
Wyprawka plastyczna dodatkowo płatna na początku roku szkolnego, kupowana dla wszystkich dzieci taka sama.
Nieobecności trzeba zgłaszać najpóźniej do godziny 8:30 w dniu, gdy dziecka nie będzie -żeby odliczono stawkę żywieniową. Można telefonicznie, mailem. Jest też zeszyt nieobecności w szatni.
Jeśli po dziecko przychodzi ktoś "nowy", kogo Panie nie znają - jest legitymowany(oczywiście wcześniej podaje się listę osób upoważnionych)-na początku roku doszła do naszej grupy 1 nowa Pani Nauczycielka i kilka razy legitymowała mojego Męża ;) Ale to dobrze :)

To chyba tyle.

A co z angielskim?? Ja również jestem zainteresowana uczęszczaniem do tego przedszkola mojej córeczki od września.

Angielski jest

Rozważam przedszkole Fantazja, Jacek i Agatka w obydwu byłam oraz rozmawiałam z dyrekcją wszystko wydaje się w porządku jedyna różnica to, ze Jacek i Agatka jest świeżo po remoncie. Bardzo o podpowiedź Czytając opinie wydaje się ze Fantazja ale te drugie tez jest oki.

Mój synek chodzi tam od września i jest super. Ja jestem bardzo zadowolona opieka fantastyczna, Panie również. Z zajec dodatkowych jest angielski, gimnastyka, taniec i logopedia. Jest sporo imprez dodatkowych, przedstawienia itp. Synek z ogromną radością i ochota chodzi codziennie do przedszkola i nie chce z niego wychodzić. :)

Może ktoś jeszcze się wypowiedzieć?

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Matka chrzestna bez bierzmowania? Gdzie? (50 odpowiedzi)

Hey, Bardzo zależy mi na tym, aby moja siostra była matką chrzestną mojej córeczki. Nasz ksiądz...

kto poleci dobry podkład kryjący do twarzy? (39 odpowiedzi)

Szukam podkładu do cery mieszanej, który nie podkreśla porów i dobrze kryje (mam zaczerwienioną,...

do góry