Widok
Nauczycielki bardzo fajne i Panie woźne też(nie ma problemu z pomaganiem przy ubieraniu, w toalecie, przy jedzeniu, z przytulaniem, głaskaniem itd.). Jedzenie bardzo dobre i dzieci nie chodzą głodne. Mało wycieczek, "wyjść gdzieś". Zajęcia dodatkowe płatne w formie darowizny na RR. Co miesiąc trzeba dostarczać kubeczki jednorazowe(30szt.), kartonik suchych chusteczek i paczkę mokrych. Kiedyś na starej stronie przedszkola była rozpiska(na cały rok) i było wiadomo, że (i kiedy) raz w m-cu jest teatrzyk/koncert(przyjezdny). Teraz niestety brak takiej informacji na nowej stronie.
Wycieczka autokarowa 1 raz w roku(czerwiec) - nie wiem w jakiej części opłacana z RR(nie ma dostępu do rozliczeń RR), w ubiegłym roku płaciliśmy chyba 50zł(można w 2 ratach).
Wyprawka plastyczna dodatkowo płatna na początku roku szkolnego, kupowana dla wszystkich dzieci taka sama.
Nieobecności trzeba zgłaszać najpóźniej do godziny 8:30 w dniu, gdy dziecka nie będzie -żeby odliczono stawkę żywieniową. Można telefonicznie, mailem. Jest też zeszyt nieobecności w szatni.
Jeśli po dziecko przychodzi ktoś "nowy", kogo Panie nie znają - jest legitymowany(oczywiście wcześniej podaje się listę osób upoważnionych)-na początku roku doszła do naszej grupy 1 nowa Pani Nauczycielka i kilka razy legitymowała mojego Męża ;) Ale to dobrze :)
To chyba tyle.
Wycieczka autokarowa 1 raz w roku(czerwiec) - nie wiem w jakiej części opłacana z RR(nie ma dostępu do rozliczeń RR), w ubiegłym roku płaciliśmy chyba 50zł(można w 2 ratach).
Wyprawka plastyczna dodatkowo płatna na początku roku szkolnego, kupowana dla wszystkich dzieci taka sama.
Nieobecności trzeba zgłaszać najpóźniej do godziny 8:30 w dniu, gdy dziecka nie będzie -żeby odliczono stawkę żywieniową. Można telefonicznie, mailem. Jest też zeszyt nieobecności w szatni.
Jeśli po dziecko przychodzi ktoś "nowy", kogo Panie nie znają - jest legitymowany(oczywiście wcześniej podaje się listę osób upoważnionych)-na początku roku doszła do naszej grupy 1 nowa Pani Nauczycielka i kilka razy legitymowała mojego Męża ;) Ale to dobrze :)
To chyba tyle.
Mój synek chodzi tam od września i jest super. Ja jestem bardzo zadowolona opieka fantastyczna, Panie również. Z zajec dodatkowych jest angielski, gimnastyka, taniec i logopedia. Jest sporo imprez dodatkowych, przedstawienia itp. Synek z ogromną radością i ochota chodzi codziennie do przedszkola i nie chce z niego wychodzić. :)