Widok

Przedszkole Megamocni, Gdańsk Chełm - pytanie

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Dzień dobry!
Chciałam się zapytać, czy ktoś z Państwa zapisał dziecko do przedszkola MegaMocni na Chełmie w Gdańsku, które będzie otwarte 1 września 2015 r.?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Szanse żadne
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
z tymi szansami to nie jest tak źle

przedszkole bardzo dobre, sprawdzona kadra, moje dziecko tam chodzi i ma cała masę zajęć stymulujących rozwój
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
"już chodzi". Mówimy o braku miejsc od nowego roku.
Teraz wszędzie stają na głowie , żeby oferta była zachęcająca , ale nic za darmo, za wszystko trzeba bólić i w radosnym też
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
z tego co wiem to jeszcze rekrutacja się nie zakonczyła, nie było wyników naboru więc nie można mówić jeszcze o braku miejsc

z tego co wiem przedszkole na torowisku też będzie niepubliczne i na pewno nienajtańsze
wiec za podobne pieniądze poszukałabym lepszej lokalizacji i czegoś sprawdzonego
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja też bardzo bym chciała, żeby moje dziecko chodziło do radosnego zakątka. Słyszałam o nim same pozytywne rzeczy i znam dzieci, które tam chodzą i ich zadowolonych rodziców. To jest kwestia bezdyskusyjna Ale skoro przyjmują tylko 60 dzieci (2x30) to nie wiem czy dziecko z pełnej rodziny, rodziców pracujących może się dostać. Rozbieżność punktacji 32 (za niepełnosprawność, czy bycie samotna matką) a 10 pkt rodziców pracujących i chcących skorzystać z przedszkole w wymiarze ponad 5h jest miażdżąca. Trudno być dobrej myśli.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
W przedszkolu prywatnym kadra sie zmienia bo dziewczyny sa na umowach smieciowych za psia kasę. W megamocnych nie ma tego ryzyka.
Co do mega pleców to miejsce na przedszkole bylo w planie zagospodarowania, tej gaerii.
Plac zabaw jest na tarasie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
czy ktoś może podesłać linka do wizualizacji galerii od strony kościoła tak by było widać omawiany taras z placem zabaw i wejście. Widziałam tylko zdjęcie od strony kfc i tyger Gym. Byłabym wdzięczna. Bardzo zastanawiam się nad posłaniem tam synka.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
malutki ten taraso plac zabaw jak dla setki dzieci z przedszkola , a do tego jeszcze żłobkowe i co z miejscami postojowymi - razem ze sklepami
czy jak - niezły meksyk
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
A widzialyscie te slupy wysokiego napięcia?nie poslalabym tam dziecka ,przecież one maja wpływ na zdrowie .Nie wiem jak dostali pozwolenie na żłobek i przedszkole.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5
wszyscy się zastanawiamy ile jeszcze można spieprzyć , ale prawo jest
dla maluczkich
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
I co z tymi słupami?Martwię się , czy dostaną odbiór na czas , bo ponoć
coś jest na rzeczy.Dziwne ploty krążą.
nie siejcie sztucznej propagandy !!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jeśli Wam to pomoże to moje dziecko chodziło do MM na Zaspie- i było to najlepsze przedszkole jakie poznalam. Tez nie mieli swojego placu zabaw- za to kadrę, zajęcia i fantastyczne podejście do dziecka mieli. Byłam spokojna zostawiając tam swoje dziecko.
Pani Aniu ,kadra napewno też będzie super bo do tego przedszkola i żłobka będą chodziły Megamocni i Megafajne dziciaczki.
przy podpisywaniu umowy pytałam o kadrę, akurat byli w trakcie szkolenia/sprawdzania nowych, ale z tego co zrozumiałam ma być część z Zaspy (nie wiem, czy dobrze zrozumiałam).

Widzę, że wiadomo, ile ma być grup przedszkolnych, a ktoś może wie, ile ma być grup żłobkowych? bo w sumie o to nie spytałam, tylko o to, ile dzieci na opiekuna ;)
Mają być dwie grupy żłobkowe - informacja jest już zresztą na stronie.
dzięki, już widziałam na stronie ;)
Widziałam wczoraj zdjęcia poglądowe jak ma być (albo już jest) w oddziale na chełmi i... bardzo żałuję że tu na Zaspie tego nie zrobili :( Aż chce się dziecko posłać do takiego złobka/przedszkola
Niechcący widziałam że kilka moich znajomych (przez fb oczywiście) posyła dzieci do pzredszkola na Zaspie i sa zadowoleni, oni jako rodzice i dzieci :) myslę że dobrze zorganizowana kadra, pełna pomysłów jest lepsza niż plac zabaw ;) pod warunkiem żę wychodza w świat z dziećmi a nie się z nimi kiszą w pomieszczeniach :) ale tu na Zaspie często mijam megamocne dzieci z opiekunkami na placach zabaw (na Zaspie jest jeden przy drugim, zadbane i świetnie wyposazone nie wiem jak się mają na chelmie w okolicy megamocnych.... bo na chelmie koło moich Rodziców jest porażka, zaniedbany, rozwalone drewniane elementy aż się "proszą" by sobie dziecko drzazgę wbiło :/ u nas na zaspie nie do pomyślenia!! )
image image

popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
A może jest tu jakaś mama albo tato, którzy zapisali swoje dziecko właśnie do megamocnego żłobka na Chełmie?
do góry