Widok

Przedszkole Megamocni, Gdańsk Chełm - pytanie

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Dzień dobry!
Chciałam się zapytać, czy ktoś z Państwa zapisał dziecko do przedszkola MegaMocni na Chełmie w Gdańsku, które będzie otwarte 1 września 2015 r.?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Mogę napisać na priv, jeśli poda Pani/Pan maila.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
też chętnie wyrażę opinię na pw :)
co dwie opienie to nie jedna ;)
A czemu nie chcecie pisac na forum? Ja tez jestem ciekawa jak wygląda opieka w mm
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bo Megamocni tu zaglądają, a ja mam dziecko w wieku przedszkolnym :-))))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja również jestem zainteresowana opinią na temat tego przedszkola. Podaję maila martako1@wp.pl
To co, że megamocni tu zaglądają, przecież nikt nie pisze z imienia i nazwiska, a dzieci jest sporo przecież. Spostrzeżenia rodziców to przecież nie grzech, żeby o tym nie pisać.
wystarczy ze Megamocni poprosza o info tez na maila, zmienią nick i tak beda wiedzieli, lepiej pisac oficjalnie.
Proszę napiszcie Państwo swoje opinie. Czy Panie są troskliwe, zaangażowane, czy zapewnione jest bezpieczeństwo dzieciom, czy dzieci chcą chodzić do placówki.
Co za sens ma wysyłanie opinii na priv? Albo nie pisanie ich w ogóle? Jesli ktoś z MM tu zagląda to przynajmniej będzie wiedzieć co jest ok (z czego jesteście zadowoleni jako Rodzice) a co tzreba zmienić, na co zwrócić uwagę i komu - a skąd mają wiedzieć że coś jest nei tak jeśli nie mają takich informacji?
image image

popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Każdy ma prawo wyrazić swoją opinię i pomóc innym podjąć decyzję.
Czy zastanawia się Pani na oddaniem dziecka do placówki?
Ja zastanawiam sie nad tą placówką i właśnie szukam opinii.
Jeśli rodzice chcą coś w placówce poprawić, to najlepszą rzeczą, jaką mogą zrobić to porozmawiać z panią dyrektor albo paniami opiekunkami, zamiast pisać na forum.

Oczywiście forum jest ważne i potrzebne, ale nie każdy musi chcieć dzielić się publicznie wszystkimi szczegółami, dlatego nie widzę nic złego w pisaniu opinii na priv.
Jeśli chodzi o przedszkole, to plusy widzę takie: dzieci w szatni rano są uśmiechnięte, chętnie idą do swoich sal. Męża koleżanka ma tam dziecko i chwali sobie opiekę. Panie bardzo się starają, przejmują dziećmi. Przedszkole ma przemiłą i pomocną panią menadżer, no i jest nowocześnie urządzone. Mebelki, zabawki - wszystko ładne i funkcjonalne. Nie działa jeszcze kuchnia ani plac zabaw, ale rodzice są o tym na bieżąco informowani i ma się to wkrótce zmienić. W ramach rekompensaty za brak kuchni obniżono opłatę za wyżywienie (teraz jest catering). Chyba faktycznie największą "słabością" przedszkola jest jego lokalizacja (nad sklepami), ale jeśli dla kogoś to sprawa drugorzędna, to reszta jest w porządku.
Niestety nie ma już miejsc w obu grupach żłobkowych. Wielka szkoda.
teraz mam pytanie: ktora z wypowiedzi, to wypowiedz Megamocnych :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
i dlaczego Jarzyna miala opory przed wystawieniem pozytywnej opini. nie chciala chwalic, bo jej dzieci tam chodza? po co komu to forum?
Mój synek tam chodzi
To typowy pierworodny, wychuchany no i rozpieszczony, przyznaje się bez bicia;-) . 3 lata siedział ze mną w domu, tylko mama i mama.
Myślałam,że będzie tragedia i rozpacz w przedszkolu. Jednak nie jest źle. Wczoraj nie chciał wracać do domu. W weekend pyta się o swoje panie. Zaczął liczyć i śpiewać po angielsku ;-) Mamy juz 2 infekcje za sobą ale to chyba normalne. Panie są bardzo miłe i wyrozumiałe.
Wkurza mnie brak kuchni i pl.zabaw. Wejście do przedszkola też nieciekawe bo od strony dostaw Piotra i Pawła, brak wytyczonego chodnika. Mam tylko nadzieje, ze panie ogarniają swoją gromadkę i dzieci są bezpieczne. Zobaczymy jak będzie dalej bo to początek.
Ja pierdziu, tak ukrywacie opinie jak by ci mega mocno was inwigilowali i zastraszali. Jakas paranoja mi tu pachnie od rana.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
:) dokladnie :) nie hosteryzujcie niepotrzebnie tylko piszcie otwarcie.
do góry