Widok

Przedszkole - Morena i okolice, które wybrać?

Muszę wybrać przedszkole/-a dla córki i kompletnie nie wiem, od czego zacząć. W ogóle nie mam rozeznania ani wśród publicznych ani prywatnych. Na pierwszy ogień z oczywistych względów pójdą publiczne. Polećcie, co możecie na Morenie lub w dzielnicach przyległych. Wszelkie wskazówki dotyczące procedur też mile widziane ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Teddy The Bear ma chyba jeszcze coś wolnego
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Od 1 grudnia otwiera się nowe Przedszkole na Kolumba (gdzie kiedyś było Step By Step), Nazywa się Morenowy Porcik. Teraz trwa remont, widać, że to duży remont, dobrze się zapowiada :-) Będą otwarci do 20.00 (dwuzmianowe), będzie też opieka weekendowa i nocna. Aktualnie mają promocję, widziałam na FB.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
Mają bardzo fajną ofertę i aktualnie promocję. Zapisałam do Morenowego Porciku moją córeczkę. Po remoncie, pod koniec listopada wybieramy się oglądać.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Polecam Martolandie na Mysliwskiej :) grupa 2.5-3 latkow jest super, a panie naprawde bardzo zaangazowane:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Do panstwowego nr 74 nie ma szans żeby się dostać, rozmawiałam z pania dyrektor , przez zmiany rządu nie ma miejsc na 3 latki. Więc przeszłam sie po pobliski przedszkolach morenowy porcik ok ale jest jedna sala tylko i wyszło z rozmowy że to nie przedszkole tylko punkt. Byłam jeszcze w dwóch na ul. Magellana w tym pierwszym jest lista rezerwowa a to drugie ma jeszcze wolne 4 miejsce i wydaje mi sie ze jak na przedszkole to przystepna cena. Wiec zapisze chyba tam dziecko.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0