Widok

Przedszkole - Morena i okolice, które wybrać?

Muszę wybrać przedszkole/-a dla córki i kompletnie nie wiem, od czego zacząć. W ogóle nie mam rozeznania ani wśród publicznych ani prywatnych. Na pierwszy ogień z oczywistych względów pójdą publiczne. Polećcie, co możecie na Morenie lub w dzielnicach przyległych. Wszelkie wskazówki dotyczące procedur też mile widziane ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
No właśnie słyszałam, że na Morenie to trzeba być kumplem-psa-sąsiada, żeby się dostać ;) Albo być, w którejś z wysoko punktowanych grup (np. samotny rodzic). Ja nie łapię się chyba na żadne dodatkowe punkty :/ Ale będę próbować przynajmniej.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
jeżeli ci się dziecko dostanie. Ja mam dwójkę i rok po roku startowałam do państwowych na morenie i nic, nie dostały się.Musiałam dać do prywatnego. Przeszliśmy kilka różnych i najwięcej dobrego mogę napisać o przedszkolu prywatnym na morenie na Marusarzówny koło szkoły nr 2 Morenowy Raj. Cenowo było taniej niż w okolicy, mają swoją kuchnię, ogródek, z resztą codziennie wychodziły na dwór, obok jest las, dużo ciekawych wyjść, dziecko mi manualnie bardzo podskoczyło a to ważne w wieku przedszkolnym.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
A ile trzeba płacić za takie przedszkole?
Mój młody chodzi do przedszkola publicznego nr 74 przy ul. Magellana i jesteśmy bardzo zadowoleni. Z czystym sumieniem mogę polecić to przedszkole. Synek bardzo lubi tam chodzić, są fajne zajęcia dodatkowe (codziennie mają j. ang., są też zaj. twórcze, tańce, karate itp.) Nie wiem jak inne przedszkola na morenie, ale akurat to mogę polecić.