Widok
Przedszkole Nr 1 tęczowa jedyneczka w Nowym Porcie - poszukuje opinii
Witam
Poszukuje opinii na temat przedszkola tęczowa jedyneczka w Nowym Porcie.
odnośnie opieki, wyżywienia (czy jest catering czy własna kuchnia) i opłat :-))
może któraś mama zaprowadza tam swoje dziecko i chętnie podzieli się swoim zdaniem
Poszukuje opinii na temat przedszkola tęczowa jedyneczka w Nowym Porcie.
odnośnie opieki, wyżywienia (czy jest catering czy własna kuchnia) i opłat :-))
może któraś mama zaprowadza tam swoje dziecko i chętnie podzieli się swoim zdaniem
Witam.
Z tego co wiem gotują na miejscu posiłki(dopiero co robili remont kuchni)
Mój syn chodzi od września i nie narzekam :)
Opłaty zależy na ile godzin oddajesz dziecko:
5 godz. płaci gmina resztę rodzice czyli każda kolejna godzina 2.70 zl.
plus Rada Rodziców 43 zł plus wyżywienie całodzienne 5 zł dziennie.(czyli śniadenie x2 ,obiad i podwieczorek)
Informację również można zaciągnąć przez telefon .
Pozdrawiam
Z tego co wiem gotują na miejscu posiłki(dopiero co robili remont kuchni)
Mój syn chodzi od września i nie narzekam :)
Opłaty zależy na ile godzin oddajesz dziecko:
5 godz. płaci gmina resztę rodzice czyli każda kolejna godzina 2.70 zl.
plus Rada Rodziców 43 zł plus wyżywienie całodzienne 5 zł dziennie.(czyli śniadenie x2 ,obiad i podwieczorek)
Informację również można zaciągnąć przez telefon .
Pozdrawiam
oba moje chłopaki chodziły do tego przedszkola jakiś czas temu - opiekunki super , panie pomagające opiekunkom tez super, fajny plac zabaw, czasami nie chcieli wychodzić z przedszkola.. co miesiąc była jakaś impreza, ciekawe wydarzenie... dzieciaki zadowolone, bardzo dobrze wspominają.. co do poruszonych powyżej spraw to się nie wypowiem bo za "naszych czasów" nie zaobserwowaliśmy opisanych sytuacji...
Nie lubi się szefowej która wymaga dyscypliny, pilnuje porządku. Zwraca ciągle uwagi o zajmowanie się dziećmmi, a nie godzinami gadanie przez telefon Była zła bo dyscyplinowała podwładnych. Ci co uknuli na nią intrygi dalej pracują w tym przedszkolu. Więc nowa pani dyrektor nie powinna się nikogo czepiać.