Widok
moze dla Pani juz nieaktualne ale moj syn uczeszczał tam 3 lata i jezeli nie jesteście bardzo wieżący to nie polecam ja jestem typowym katolikiem z grzechami ale to co sie dzieje tam to porażka syn nie umial żadnych normalnych piosenek tylko koscielne modlitwa ponad wszystko a jak byl w najstarszej grupie to plakal jak mial isc na koronki i musialam organizowac kogos zeby go odebral wczesniej bo zal dziecka bylo jezeli chodzi o warunki to super ale nic poza tym , zebrania z rodzicam trwaja prawie 2 godz bo najpierw trzba sie modlic mam 2 dziecko i juz go tak nie skrzywdze nie ma mowy nawet andzrzejek nie ma bo to poganstwo decyzje pozostawiam w zaleznosci od stponia wiary ale jezeli chcesz miec radio maryja w domu to wolny wybor
Moim zdaniem przedszkole Sióstr Salezjanek nie jest złe, ale jest też cudne, nowe, kameralne przedszkole w Koleczkowie, jeżeli macie czym dowieźć tam swoje pociechy (to tylko 12 km), zajrzyjcie tam koniecznie. Wygląda na to, że to przedszkole jest inne niż wszystkie http://www.przedszkole-koleczkowo.pl/