Widok

Przedszkole Tik Tak - proszę o opinie.

Rodzina i dziecko Karczemki Kokoszki Kiełpino Górne Temat dostępny też na forum:
Witam.
Chciałem się zapytać o opinie mieszkańców, którzy oddają dzieci do przedszkola Tik-Tak przy ul. Gostyńskiej w Kiełpinie Górnej. Jak warunki, zadowolenie dzieci, jak wyglądają koszty? Będę wdzięczny za informacje :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jak dla mnie moga kaszlec byle nie zarazali innych najlepiej niech kaszla i smarkaja u siebie w domach albo w tym przedszkolu calym
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dokładnie tak jest, potem taka zaraza stoi w kolejkach do aptek kaszle i wyje. Nic kupić przez to nie można. A jakie kolejki do lekarzy już nie wspomnę.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
dzieci trzeba hartować,
takie ciepłe przegrzane kluchy to wieczne chorusy,
dziecko bez wzgledu na pogodę codziennie powinno być na świeżym powietrzu min. godzinę...
Polskie mieszkania są przegrzane, a potem mieszkańcy stoją w aptecznych kolejkach.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1
Wyjdą, dziecko się zaziębi i dopiero będzisz stękać. Lepiej niech siedzą w srodku w zime.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 9
Starsze grupy może i wychodzą, natomiast najmłodsza grupa bardzo rzadko wychodzi na świeże powietrze :(.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
dzieci wychodzą codziennie na dwór ( na plac zabaw) To wiem na pewno bo sprawdzałam! W przedszkolu jest ciepło ,ale nie przesadnie.
Fakt dzieci jest dużo ,ale i sale są duże.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
spytaj czy
dzieci siedzą non stop w nowych, pełnych tworzyw sztucznych, chemicznych meblowych wyziewów pomieszczeniach, do tego przegrzanych i pełnych dziecięcych bakterii i wirusów czy też
bez względu na pogodę wychodzą na kilka godzin na dwór.

OK, nie piszcie, że głupoty piszę, takie są na zachodzie w Niemczech, w Norwegii (o tym wiem) trendy :-)
Ruch na świeżym powietrzu czy kichanie na sztucznych wykładzinach w niewentylowanych kubikach?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
To oczywiście też zrobię, nawet osobiście odwiedzę :) ale jak wiadomo najlepiej zebrać opinie użytkowników a nie właścicieli :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zadzwoń i zapytaj,,,,
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dzięki bardzo za odpowiedzi. Jeszcze mam pytanie ile jest dzieci i ile opiekunek pracuje w tym przedszkolu?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Warunki są na prawdę super! Na parterze jest duża szatnia dla maluchów , jadalnia. Na pierwszym piętrze trzy duże sale dla grup maluchów. Mają fajny plac zabaw a przede wszystkim bezpieczny. Opiekunki sympatyczne i uśmiechnięte
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
czesne 440zł + codziennie 10zł za posiłki.
Godziny od 6.30 do 17.30.
Dzieci zadowolone ,chociaż mój synek nie bardzo ,ale to ze względu na to ,że chodzi dopiero tam od 3 tygodni i ma 2 latka i musi się jeszcze przyzwyczaić ;) W przeciągu tych 3 tyg byliśmy już 4 razy u lekarza..Teraz ma anginę ,ale byliśmy z mężem przygotowani na choroby.
W końcu to minie a przedszkole na prawdę godne polecenia!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0