Widok

Przedszkole ekologiczne w Koleczkowie?

Widziałam plakaty o prywatnym przedszkolu na Dolnej - czy ktoś ma jakieś doświadczenia/opinie na temat tego miejsca?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Miejsce jest bajeczne, dzieciaczki będą szczęśliwe, przedszkole kameralne, pani prowadząca z dużym doświadczeniem i ogromną miłością do dzieci. Przyjdż w sobotę i się przekonaj, poznasz panią Małgosię, jest ona przedszkolanką z powołania. Dzieci u niej się nie nudzą. Wiem to, sprawdziłam.
A jaki jest koszt miesięczny na utrzymanie tam dziecka?
Koszt niestety jak na tę okolice dość wysoki coś ponad 600zł plus catering jakieś 10zł/dzień (choć orientowałam się jakiś czas temu, więc mogło się coś zmienić, bo chętnych wówczas nie było..), ale być może ma to sens przy tak sprzyjającym zaangażowaniu pani Malgosi, która w pierwszym kontakcie sprawia bardzo dobre wrażenie, wyposażeniu miejsca (wydaje mi się że z dotacji unijnej także) i charakteru przedszkola.
Witam piszących i wyrażających opinie o Malinowym chruśniaku. Pozwolicie Państwo, że sprostuję nieaktualne już informacje podane przez "mamę".
1. Koszt pobytu dziecka w przedszkolu, wynosi od 450 do 550 zł + 8 zł dziennie wyżywienie. W ramach czesnego oferujemy wiele zajęć dydaktycznych i artystycznych, językowych oraz profilaktycznych i wspomagających za które Rodzic dodatkowo nie płaci.
2.Wybrałam tę właśnie okolicę do stworzenia ekologicznego przedszkola, które ma uwrażliwić Państwa dzieci na piękno przyrody i kształtować w nich świadomość ekologiczną od najmłodszych lat , bo jest to miejsce wyjątkowe i nie znalazłabym piękniejszego.
3. Co do charakteru i wyposażenia przedszkola to przede wszystkim włożyłam w nie całe swoje serce, własne pomysły, doświadczenie i wiedzę o tym co dzieciom w edukacji jest najbardziej potrzebne, a co zbyteczne.
4. Chętnych nie było, bo początki nie są łatwe, tym bardziej, że brakowało dostatecznej reklamy, informacji o przedszkolu. Dzięki pomocy, zaangażowaniu i wierze w powodzenie mojego projektu przyjaznych mi osób, próbuję to zmienić. Korzystając z okazji, dziękuję moim wspaniałym sąsiadom, a przede wszystkim Ani, która tchnęła we mnie ducha walki i mam nadzieję, że wystarczy mi sił, by kontynuować to co sobie założyłam.
Pozdrawiam
Małgorzata
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1
Wypada mi tylko życzć POWODZENIA. Pozdrawiam.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Koleczkowo

AloeDent Chwaszczyno (6 odpowiedzi)

Chciałabym ostrzec przed AloeDent w Chwaszczynie Jestem po wczorajszej przymusowej ekstrakcji...

CHODNIK NA CHYLONSKIEJ (115 odpowiedzi)

W 2012r zostanle wykonany projekt chodnika przy ulicy Chylońskiej Tymczasem czekamy na zgodę...

Nielegalne przetwórstwo odpadow (3 odpowiedzi)

Jak to możliwe że na przeciwko orlenu przy samej obwodnicy prowadzone jest przetwórstwo odpadów...

do góry