Widok
Przedszkole jak to przedszkole, ale zarządzanie przedszkolem jest tragiczne
Pani dyrektor nie jest w stanie otworzyć wymaganej przez miasto liczby grup na wakacje, z powodu choroby nauczycielki. Czy to znaczy, że teraz dzieci z jednej grupy nie będą w czerwcu miały opieki przedszkolnej bo pani jest chora? Czy 3 miesiące to niewystarczający okres czasu na zorganizowanie zastępstwa? Może miasto powinno zmienić obecną panią dyrektor na kogoś bardziej kompetentnego? A może należałoby przekształcić to przedszkole w przedszkole prywatne? Wtedy niech pani dyrektor robi co chce, ale jeśli przedszkole jest utrzymywane z podatków mieszkańców, to uważam, że miasto powinno dokładniej się przyjrzeć zarządzaniu w przedszkolu nr 54.
Moja ocena
Przedszkole nr 54 Fantazja
kategoria: Przedszkola
opieka: 3
zajęcia dodatkowe: 3
wyposażenie: 3
przystępność cen: 3
ocena ogólna: 1
2.6
* maksymalna ocena 6
Szanowny tatusiu. Z tego co wiem otwarte są wszystkie czyli 4 grupy przedszkolne, a tylko jedna dla dzieci z innych przedszkoli /w tym roku pierwszeństwo mieli Rodzice dzieci uczęszczających do dyżurującego przedszkola/ pracuje 2 tygodnie zamiast 3. Jeśli zapisałeś swoje dziecko do swojego przedszkola - także dyżurującego 3 tygodnie, to masz już zapewnioną opiekę i edukację dla swojego dziecka na 5 tygodni wakacyjnych!! Może warto zafundować swojemu dziecku także wakacje?????
Moje dziecko chodzi do przedszkola w https://www.oswiatalingwista.eu/ i jestem bardzo zadowolona. Przedszkole jesz zadbane a nauczyciele mają super podejście do dzieciaków. Polecam.
Były otwarte, ale nie z woli pani dyrektor tylko dzięki temu, że miasto jednak poczuwa się do odpowiedzialności za przedszkola i potrafi nakierować kierownictwo tego przeciętnego przedszkola do zrobienia tego co powinno zrobić.
A przy okazji jak tam remont w tym roku? Przedszkole zamknięte 2 miesiące to pewnie poważna inwestycja była? No bo przecież nie zrobiono lipnego remontu akurat w czasie dyżuru, żeby mieć wolne wakacje, tylko musiała być to poważna inwestycja na całe 2 miesiące, prawda? :)
A przy okazji jak tam remont w tym roku? Przedszkole zamknięte 2 miesiące to pewnie poważna inwestycja była? No bo przecież nie zrobiono lipnego remontu akurat w czasie dyżuru, żeby mieć wolne wakacje, tylko musiała być to poważna inwestycja na całe 2 miesiące, prawda? :)
Nie kazde przedszkole jest tak złe jak ci sie wydaje. Ja tez wyslalam córke do jednego ale nie bylam zadowolona wiec przepisalam ją do http://www.gdansk.bajkoland-przedszkole.pl/ i tutaj jest wspaniale !