Przedszkole nr 23

Przedszkola

Gdańsk, Wolności 26

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Znam i odradzam - ocena Nie polecam, panie leniwe i wredne, rządzą całym przedszkolem, a dyrekcja...
~Znam i odradzam
-

ostatnia odp. 3 miesiące temu

dodano: 22 września 2024

Rozgoryczona - opinia wątek zamknięty dramat!!!! PRL to mało powiedziane. "Pedagodzy" pracują za karę, miny...
~Rozgoryczona
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 29 marca 2021

Przedszkole ok ale p. dyrektor...... wątek zamknięty Witam Jesli chodzi o samo przedszkole to jest wszytko wporządku czysto...
~tata
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 27 listopada 2009

POLECAM wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona . W maluszkach córka długo nie mogła się zaadaptować...
~Becia
1

dodano: 9 marca 2009

Polecam! wątek zamknięty W przedszkolu pracuja mile panie.Panuje tam bardzo przyjazna atmosfera.Jest...
~D.A.
-

dodano: 14 marca 2009

Super przedszkole!!!! wątek zamknięty witam!!! moje dziecko uczęszcza do tego Przedszkola nr.23 do gr. III...
~Monika
-

dodano: 13 marca 2009

zadowolony rodzic - opinia wątek zamknięty Znam to przedszkole i bez wahania polecam wszystkim którzy chcą swoim...
~zadowolony rodzic
-

dodano: 13 marca 2009

Ewa Siluk - mama Jasia wątek zamknięty Przedszkole jest przyjazne dzieciom. Panie są miłe i lubią pracować z dziećmi...
~Ewa Siluk
-

dodano: 11 marca 2009

Przedszkole super!!!!! wątek zamknięty witam!!! moje dziecko uczęszcza do tego Przedszkola nr.23 do gr. III...
~Monika
-

KRTSTYNA MÓWIŃSKA - opinia wątek zamknięty MAMA KLAUDUSI JESTEM BARDZO ZADOWOLONA Z TEGO PRZEDSZKOLA, I OPIEKI JAKIE MA...
~KRTSTYNA MÓWIŃSKA
-

Piekny Bursztynek wątek zamknięty Od wielu lat bywam w tym przedszkolu i cisną mi się same pochwały dotyczące...
~Elzbieta Czyżykowska
-

dodano: 8 marca 2009

Fatalne wątek zamknięty Przedszkole fatalne. Moje dziecko uczęszczało do maluszków. Jedna z pań, pani...
~pperetko
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 18 grudnia 2008

Matka Martusi - opinia wątek zamknięty Moje dziecko uczęszcza do tego przedszkola, jestem bardzo zadowolona z...
~Matka Martusi
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 2 czerwca 2007

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
14

13

wątków

do góry