Przedszkole nr 46

Przedszkola

Gdańsk, Szuwary 2

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Anastazja Hakiri - rodzic - ocena Nazywam się Anastazja Hakiri i jestem matką 3- letniej córeczki, która...
~Anastazja Hakiri - rodzic
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 8 listopada 2023

Fajne , ale .. wątek zamknięty Dla dziecka to dobre miejsce . Niestety teren wokół przedszkola i w środku to...
~mika
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 11 listopada 2014

Przedszkole godne polecenia wątek zamknięty Rodzice grupy "Maluchy" składają gorące podziękowania wychowawcą opiekunom w...
~Rodzice Michałka
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 20 stycznia 2014

Rewelacja wątek zamknięty Przedszkole poprostu SUPER grono pedagogiczne rewelacja ale Pani Dyrektor...
~Ona
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 9 czerwca 2013

Grupa 1 wątek zamknięty Podziekowania dla Pań z grupy 1 a szczególnie dla P.HANI która jest ciepłą...
~m.w
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 27 marca 2013

wspaniale przedszkole!!!!polecam!!! wątek zamknięty Ja jak i rowniez moja corka,ktora uczeszcza do tego przedszkola jestesmy...
~Helena Kullas
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 17 października 2012

przedszkole stare ale z charakterem wątek zamknięty Jedni moga mieć złe opinie, inni mają inne. Moje odczycia sa pozytywne. Sama...
~st.
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 7 grudnia 2010

Otoczenie tragiczne wątek zamknięty Opieka nad dzieckiem bardzo dobra, ale otoczenie tragiczne. Często wieczorem...
~Gdańszczanka
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 15 października 2007

Fajne przedszkole wątek zamknięty Moja córeczka chodziła do tego przedszkola przez pół roku. Opieka jest...
~Moona
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 12 maja 2007

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
9

9

wątków

do góry