Widok

Przedszkole

Witam , wiem ze temat juz był , ale jest taki bałagan w wypowiedziach , ze juz nie wiem o jakim przedszkolu mowa w watkach . przeprowadzam sie do banina , poszukuje fajnego przedszkola, bede wdzieczna o opinie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Każdy swoje chwali, a rzeczywistość jest jedna
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zajęcia z opisu się nie odbywają , w mojej grupie była długo jedna nauczycielka na 25 dzieci .

co Pani ma na myśli, że reszta leży, co między innymi? Zastanawiam się nad tym przedszkolem dla dziecka, więc będę wdzięczna za każdą opinię.

Nasz synek tez chodzi do przedszkolandii :) jestesmy bardzo zadowoleni , polecamy ;)
Zazdrośni pewnie albo zwykły hejt lub też konkurencja.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
A o co chodzi z tą niechęcią forumowiczów do przedszkola Maluszkowo? Pytam z ciekawości.

Konkurencja?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

37.248.167.* Jesteś chory człowieku ! Najpierw na Maluszkowo jedziesz , obsmarowałes ile wlezie teraz widze Hocki Klocki na tapecie mimo ,że jeszcze nie otwarte. Wez Ty się lecz człowieku. Tak bardzo przedszkola Ci przeszkadzją? ktos Cię kiedys molestował w przedszkolu ,że masz teraz traumę z dzieciństwa. Nie Ty będziesz decydować gdzie rodzice posyłają swoje dzieci.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
Dlaczego? Integracja, integracja od małego, zgranie ze społeczeństwem... Później nie będzie problemu, że rosną tchorzliwe pajacyki zaopatrzone w rodziców.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
W hockach klockach będą bardzo duże grupy także niepolecam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
W Przedszkolandii leci już lista rezerwowa jak dziś dzwoniłam tylko w grupie 3,5 latków jest jedno miejsce , wiec nie wiem jak wszystkie przedszkola pełne gdzie posyłać
Ja tez dostałam odpowiedz Ę są wolne miejsca
Ciekaw mi powiedziano ze są
Na pszennej już brak miejsc
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Niedługo otwierają przedszkole w Baninie na ul.Pszennej . Może tam się uda dostać:)

wielkosc budynku i ilosc grup napewno nie jest wyznacznikiem poziomu to popierwsze, od zawsze kameralne placowki mialy lepsze renomy . bocianowo akurat to jest nic nadzwyczajnego .
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

super a masz jakies wieksze informacje ? nazwe i od kiedy ?

Na Dabrowie buduje sie nowe przedszkole dla 75 dzieci,a wiec Banino rozwija sie.

Ja też mam córkę na Sosnowej co prawda w żłobku ale jestem zadowolona bo edukacja jest na wzór przedszkola (mają angielski, zajęcia z logopedą i rehabilitantem itp). Bardzo mi się podoba poziom. Sala czysta, opiekunki miłe. Chociaż mają wózek spacerowy na 6 czy 8 osób i trochę wydaje mi sie za ciasny dla tylu maluchów.

Również polecam przedszkole Niezapominajka mój syn chodzi tam od stycznia i jestem zadowolona.

Inne tematy z forum Banino

proszę o opinie rodziców z szkoły A i B (4 odpowiedzi)

dzień dobry. szukam rodziców którzy mogli by się wypowiedzieć o szkole A i B w Baninie. Proszę...

Imperium-Auto Salon (13 odpowiedzi)

Witam, jakieś opinie o Imperium-Auto Salon. Firma mieści się w Baninie przy ulicy Wiśniowej 11....

do góry