Widok
Przedszkole wesoły ul/radosny zakątek gdańsk chełm
Czy ktoś może mi powiedzieć które przedszkole jest które:) jedno jest przy ulicy, drugie bliżej gimnazjum. Ale są bardzo blisko i jak patrze na mapie google to nie wiem :) proszę jeszcze o opinie. Które jest państwowe? Bo wiem że jedno jest niepubliczne.....
Państwowe Wesoly Ul nr 85 państwowe bliżej gimnazjum nr 3 a właściwie zaraz obok
.
Radosny Zakątek -jest niepubliczne ,znajduje się na po drugiej stronie Wesołego Ula .
Moje dziecko niestety nie dostało sie do żadnego z nich chociaż oba widzę z okna więc bym miała rzut beretem ,miałam możliwość tylko krótkiej rozmowy z obiema paniami dyrektor ,przy składaniu podań ale to kupe lat temu było ,wiec nie pomogę w kwestii zachowania pań na zebraniach .
.
Radosny Zakątek -jest niepubliczne ,znajduje się na po drugiej stronie Wesołego Ula .
Moje dziecko niestety nie dostało sie do żadnego z nich chociaż oba widzę z okna więc bym miała rzut beretem ,miałam możliwość tylko krótkiej rozmowy z obiema paniami dyrektor ,przy składaniu podań ale to kupe lat temu było ,wiec nie pomogę w kwestii zachowania pań na zebraniach .